Çözüldü SkyBlock Server Marketle Alakalı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PeneBlanco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.230
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PeneBlanco

Hive Creatives
Elmaslar
10
Minecraft
xCryption
Serverimde market yapıyordum tabelayla eşya satmaya çalıştım ama sandık bulunamadı yazdı chestshop kullanıyorum sandıksız market plugini aklıma gelmedi bilen varsa söyleyebilirmi?

AdminShop
Adet
B 100(SATIN ALMA) S 100(SATMA)
Blok ismi veya ıdsi
---------------------------
Şeklinde oluşturabilirsin eğer AdminShop olmadıysa plugins\chestshop\config.yml burada "ADMIN_SHOP_NAME" i ADMIN_SHOP_NAME: "Marketİsmin"
Marketismin yazan yerede market ismini yaz.
A1L4rr.png
[DOUBLEPOST=1518446528,1518446226][/DOUBLEPOST]
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Ücretli bir plugindir.
Bu seferde oyuncular market oluşturamayacaklar.

AdminShop
Adet
B 100(SATIN ALMA) S 100(SATMA)
Blok ismi veya ıdsi
---------------------------
Şeklinde oluşturabilirsin eğer AdminShop olmadıysa plugins\chestshop\config.yml burada "ADMIN_SHOP_NAME" i ADMIN_SHOP_NAME: "Marketİsmin"
Marketismin yazan yerede market ismini yaz.
A1L4rr.png
[DOUBLEPOST=1518446528,1518446226][/DOUBLEPOST]
Bu seferde oyuncular market oluşturamayacaklar.
Sandıksız market istemiş. Zaten SHOPGUI kullanılan sunucularda oyuncular için ChestShop mevcut.

Ben arkadaşımız bilgilensin diye alıntı yaptım. Arkadaşımız çünkü market oluşturmayı bilmiyordu ve bende ChestShop'u silersen oyuncular market oluşturamazlar diye bir gönderme yaptım. Ama anlamadın sen.
Sandıksız market istemiş. Zaten SHOPGUI kullanılan sunucularda oyuncular için ChestShop mevcut.

Sorun çözüldüyse lütfen belirtiniz.

Sağolun Sorun Çözüldü ve MübarekGenç şuanda senin paketini kullanıyorum editledim süper paketiniz var bayılıyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl