Çözüldü SKYBLOCK SC COİN İSTEK | FARKLI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skript yerine Coins eklentisini kullanabilir ve tabloda göstermek için %coins_amount% değişkenini kullanırsan çalışır ve edit bölgelerinden Skyblock Coin çıkmasını istediğin bir skript varsa Discord'dan bana ulaşabilirsin. Eklenti hakkında detaylı bilgi için SpigotMC sayfasını ziyaret edebilirsin!
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Peki teşekkürler.

Önemli değil dostum.

feadherboard süslü parantez kullanır yüzde işaretini kabul etmez.

Skript Paylaşımı - fCoin | Forumun en iyi coin skripti | 54 adet itemli market | %100 Yaml | 0 Variable Bu skripteki değeri tabloya nasıl alacağımızı bilmiyoruz ve arkadaşın featboard kullandığı sürüm de olmuyor olabilir, title managerde deniyelim dedim, uğraşamam filan dedi :D.

Skript Paylaşımı - fCoin | Forumun en iyi coin skripti | 54 adet itemli market | %100 Yaml | 0 Variable Bu konuda kodlaması tuhaf geldi.
Tabloya %skript_coin.{player}% buna benzer şey ekliyeceğimize, kodlama farklı olduğu için %skript_impGetCoin(player)% buna benzer şeyler alınması gerek sanırım.

Yapamadık, uğraşsaydık yapabilme şansımız olabilirdi :D

O skriptte coin yaml'da tutuluyor. Scoreboard'a geçirmek içinde Ersatz addonuyla bir şeyler yapmak gerekiyor fakat bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl