Çözüldü SKYBLOCK RÜTBE MANTIĞI VE PLUGİN | YARDIM LAZIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PoyrazSmsk4

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Öncelikle merhaba, skyblock sunucusu kuruyorum en baştan, ve plugin bilgim orta derecede. skyblock sunucusu kuracak kadar bilgim yok deneme yanılma yöntemleriyle ilerliyorum yavaş yavaş öğreniyorum.

skyblocktaki rütbe mantığını ve rütbe için hangi pluginleri kullanacağımı tam olarak anlayamadım:
yardımınızı istediğim şeyler;

1)rütbeyi oluşturmak
2)her rütbeye özel tag olması örneğin [VIP] Oyuncu : x gibi
3)oluşturduğum rütbe onun için hazırladığım warpta kazı kazabilsin
4)oluşturduğum rütbeye özel kit olması.
5)oluşturduğum rütbe belli bir ada seviyesinden sonra otomatik veya /rütbe yazıp ekrana gelen gui den rank atlasın.

bunların pluginlerin isimlerini ve kabaca nası yapıldıgını anlatırsanız cok memnun olurum
şimdiden vaktini ayıran herkese teşekkürler.

rütbe için luckperms, chat te tag için lpc, scoreboard ve tabda tag içib TAB plugini, warp ve kit için essentialsx, rütbe atlama sistemi için skript ve rankup plugini işinizi görecektir.

rütbe için luckperms, chat te tag için lpc, scoreboard ve tabda tag içib TAB plugini, warp ve kit için essentialsx, rütbe atlama sistemi için skript ve rankup plugini işinizi görecektir.
Teşekkür ederim, bi sorum daha olacaktı; essentialsx'in kit gui si çok eski geliyor görüntü açısından deluxemenus kullanıcam bunları nası entegre ederim?

Teşekkür ederim, bi sorum daha olacaktı; essentialsx'in kit gui si çok eski geliyor görüntü açısından deluxemenus kullanıcam bunları nası entegre ederim?
essentialsın bildiğim kadarıyla herhangi bir kit gui si yok. Deluxemenude itemler yerleştirip bunlara tıklayınca kiti alma komudunu koyarak entegre edebilirsiniz.

Öncelikle merhaba, skyblock sunucusu kuruyorum en baştan, ve plugin bilgim orta derecede. skyblock sunucusu kuracak kadar bilgim yok deneme yanılma yöntemleriyle ilerliyorum yavaş yavaş öğreniyorum.

skyblocktaki rütbe mantığını ve rütbe için hangi pluginleri kullanacağımı tam olarak anlayamadım:
yardımınızı istediğim şeyler;

1)rütbeyi oluşturmak
2)her rütbeye özel tag olması örneğin [VIP] Oyuncu : x gibi
3)oluşturduğum rütbe onun için hazırladığım warpta kazı kazabilsin
4)oluşturduğum rütbeye özel kit olması.
5)oluşturduğum rütbe belli bir ada seviyesinden sonra otomatik veya /rütbe yazıp ekrana gelen gui den rank atlasın.

bunların pluginlerin isimlerini ve kabaca nası yapıldıgını anlatırsanız cok memnun olurum
şimdiden vaktini ayıran herkese teşekkürler.
Rank plugini için TheBestRanks kullanabilirsin oldukça kullanışlı bir plugin ayrıca kendi guiside var

EssentialsX in herhangi bir gui si mevcut değil. Büyük ihtimalle farklı bir eklenti kullanıyorsunuz kitler için. DeluxeMenus üzerinden yeni bir menü oluşturup kendinize özgün bir menü oluşturabilir siniz.

Örnek Kit Menüsü:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Örnek İtem Kodu:
YAML:
items:
  'kitvip':
    material: GOLD_SWORD # Hangi item olacağını belirliyorsun.
    slot: 13 # Hangi slotta olacağını bleirliyorsun.
    priority: 1
    view_requirement:
      requirements:
        permission:
          type: has permission
          permission: essentials.kits.vip # Burda belirli permini yazıyorsun.
        available:
          type: string equals ignorecase
          input: '%essentials_kit_is_available_vip%'
          output: 'yes'
    display_name: ' &6&lKit Vip ' # Kit İsmi
    lore: # Kit açıklaması
    - ''
    - '&8• &7Kit: &cVIP'
    - '&8• &7Durum: &aAktif'
    - ''
    - '&8» &a&nAlmak için tıkla'
    - ''
    click_commands:
    - '[player] essentials:kit vip'
    - '[message] &6&lKit &8» &7VIP kitini aldın.' # Kiti alınca gelen mesaj.
    - '[sound] ENTITY_ITEM_PICKUP'
    - '[refresh]'

Deluxemenus hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
lerini kontrol ederek bilgi sahibi olabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl