Çözüldü Skyblock rütbe için CRanks mı Skript mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kashidev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.043
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kashidev

Cehennem Yükleniyor - %89
Onaylı Satıcı
Elmaslar
727
Minecraft
kashi2dev

Discord:

kashiandwazaki

Merhaba Arkadaşlar.
Skyblock için CRanks mı önerirsiniz yoksa skript mi?
CRanks son sürüm bulamadım cranks veya bugsuz bir skript varsa paylaşırmısınız?
Ayrıca alternatif olarak kullanabileceğim rütbe eklentisi varmı?

CRanks kullan bence gayet güzel tüm skyblock sunucularımda o eklentiyi kullandım hiç sorun yaşamadım.

Elbette eklentisini kullanmanı tavsiye ederim. Görüntü açısından ise skripti öneririm. Sonuçta istediğin eklemeleri kolayca yapabiliyorsun. Küçük bir algoritma ile optimizeli şekilde yapabilirsin. Ama tabii ki eklentisini kullanman sunucu için az da olsa faydalı olacaktır.

Skript biliyorsan skript yapmalı, bilmiyorsan CRanks ile yetinmelisin. Sk bilmiyorsan bile öğren. Yapacağın skript o pluginin bin katı daha iyisi olacaktır. Bundan emin ol. Sk bilmiyorsan, her rütbe için ayrı komut açacaksan o eklentiyi kullan

Merhaba Arkadaşlar.
Skyblock için CRanks mı önerirsiniz yoksa skript mi?
CRanks son sürüm bulamadım cranks veya bugsuz bir skript varsa paylaşırmısınız?
Ayrıca alternatif olarak kullanabileceğim rütbe eklentisi varmı
Her 2sinide kullanmış biri olarak söyleyeyim, CRanks kesinlikle çok rahat kullanımıda kolay sizide zorlamaz.

Skript kullanırsan oyuncu adadan ayrıldığında default role düşmesini yapabilirsin vecranks'ta en son öyle bir özellik yoktu.

CRanks Kullanırsan kesinliklikle daha iyi olur. Çünkü Plugini Varken Skript Yapmak Boş Olur "Bence" Ama yinede siz bilirsiniz.

Kafam fırın sütlaca döndü neyi kullansam karar veremedim cranks adadan ayrılınca default perme atmıyor mu? Birde cranks son sürüm nerede bulabilirim?

CRanks eklentisinde sorunların olduğunu biliyorum bence ya farklı bir eklentiyi ya da gelişmiş bir Skript'i kullanabilirsin.

Forumda bir onaylı satıcı arkadaşım vardı Songoda sponsoru Fabled Ranks ı yapmıştı Fabled SkyBlock için eğer
15 TL gibi bir bütçen varsa bu 2 sini alabilrisin ve bunlar askyblock plugini ve cranks tan daha iyi.

Fabled Ranks ı ücretsiz verir fakat
Fabled SkyBlock ücretli bir plugin ve anlaşma dolayısıyla ücret alıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl