12/100 👑 Skyblock RPG'nin Zirvesi Başlıyor! | 5.000 ₺ Gerçek Nakit Ödül + 1.SEZON | 350 Farklı Büyü, Zindan | Kapılar BUGÜN Saat 21:00'de [Bedrock+Java]

redwar

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
25
Minecraft
Yahya

Discord:

leojet

Minecraft Sunucu Adresi
oyna.fenrirnetwork.com.tr
Sunucu Sürümü
1.18.2 - 1.21.11
Sunucu Slotu
Sınırsız
Sunucu Türü
Skyblock RPG
Zorluk Seviyesi
Orta
anagörsel1.webp

FENRIR_BIZ_KIMIZ.webp
sistemler.webp
sky sistem.webp
GORSELLER.webp

büyücü.webp

kasa.webp
maden.webp
pvp.webp
takas.webp
zindan.webp

Java & Bedrock Sunucu
Klasikleşmiş sürekli aynı döngüye var olan bir sunucu değildir!

Bedrock Sunucu IP ; oyna.fenrirnetwork.com.tr:19132

Web-Site;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
<- Tıklayarak ulaşabilirsiniz.
YouTube Videosu;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
<- Tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Konu tasarımı çok güzel görünüyor görsellerde hoş MMORPG RPG Tarzı modlara bayılıyorum hem de SkyBlock ise daha çok bayılıyorum sistem olarakta güzel görünüyor sistemleri biraz daha ön plana çıkartırsanız güzel olabilir başarılar dilerim

Konu tasarımı çok güzel görünüyor görsellerde hoş MMORPG RPG Tarzı modlara bayılıyorum hem de SkyBlock ise daha çok bayılıyorum sistem olarakta güzel görünüyor sistemleri biraz daha ön plana çıkartırsanız güzel olabilir başarılar dilerim
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim, girip test etme fırsatı da buldunuz bu konuda da tekrardan teşekkürler :)

Firmamız adına projenizde başarılar dileriz. Böyle güzel projeleri ülkemizde görmek gerçekten gurur verici.

Firmamız adına projenizde başarılar dileriz. Böyle güzel projeleri ülkemizde görmek gerçekten gurur verici.
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim bizde sizlerle birlikte çalışmaktan mutluyuz. Teşekkürler Crafter.net!

Güncel shorts videomuz :)

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl