Çözüldü SkyBlock Plugin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cagrizor

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
yok

Discord:

yok

Arkadaşlar skyblock server kurmak istiyorum fakat yapamadıgım bazı konular var mesela /spawn veya /warp komutlarını op'lar dışında oyuncular kullanamıyor.
bir de sunucuya her kım gırerse istediğim noktada spawn olup şifre ardından menuye gitmesini istiyorum fakat yapamıyorum bu konularda yenıyim destekçi olursanız teşekkür ederim. Forumda Yenıyım İnstagramım @cagrizorx skype: zor_asdz yardımlarınızı beklıyorum teşekkürler

Permler:
- essentials.spawn
- essentials.warp
- essentials.warp.list

bu permleri oyuncuya verdiğinde komutları kullanabilirler.

istediğin noktada başlasın diyorsanda "/setspawn" ve "/setworldspawn" komutunu kullan authme vardır büyük ihtimal bir de şu komutları "/authme setspawn" , "/authme setfirstspawn".

Öncelikle grup kurmayı ve gruplara yetki vermeyi öğrenmelisin.
Tıkla ve git!

Sonrasın da ise permissionları bilmen gerekicek, onlarda plugini indirdiğin yerde bilgi olarak veriliyor.

Permler:
- essentials.spawn
- essentials.warp
- essentials.warp.list

bu permleri oyuncuya verdiğinde komutları kullanabilirler.

istediğin noktada başlasın diyorsanda "/setspawn" ve "/setworldspawn" komutunu kullan authme vardır büyük ihtimal bir de şu komutları "/authme setspawn" , "/authme setfirstspawn".
Geç Kaldım Ama Teşekkür Ederim Deniycem En kısa zamanda tekrar teşekkür ederim

Öncelikle grup kurmayı ve gruplara yetki vermeyi öğrenmelisin.
Tıkla ve git!

Sonrasın da ise permissionları bilmen gerekicek, onlarda plugini indirdiğin yerde bilgi olarak veriliyor.
peki oyuna ilk giren kişilere bazı komutları verkemk istiyorum onları nasıl ayarlaya bilirim mesela groupmanager den oyuncuya özel bazı komut özellikleri verdim veya vip lere oyuna giren kişi direk oyuncu tagıyla olup oyuncu yetkilrini almasını vip lerin ise vip verdiğim zaman yetkilerini almasını istiyorum

Default yetki olarak ayarladığınız grup, oyuna ilk defa girenlere verilen gruptur. Bunlara istediğiniz yetkiyi verebilirsiniz.

Default yetki olarak ayarladığınız grup, oyuna ilk defa girenlere verilen gruptur. Bunlara istediğiniz yetkiyi verebilirsiniz.
Tamam da hocam groupmanager sw de sadeec yetki vermeye yarıyor tag veriyorum chatte geçmiyor sadece verdiğim komutları kullanabiliyor
müsaitsenız CrazyCraftPremium.aternos.me

dostum bi de ben guili bi /market skripti kullanıyorum fakat lore kısmı olunca çalışmıyor açılansandık boş oluyor lore kısmını silince gayet güzel çalısıyor ne yapmalıyım

yeni bir konu açmalısınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl