Çözüldü Skyblock Plugin Sayısı Kaç olmalı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cemil37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 843
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cemil37

Altın Benim Yeni Sevgilim
Elmaslar
112
Minecraft
Ceko37

Discord:

Ceko37#9713

Merhaba
Normal Skyblock Serverinde plugin sayısı kaç olmalı Şuan benim serverimde 46 plugin var Fazlamı ?

Hocam, bu konu bana biraz mesaj kasmak niyetinde olduğunuzu gösterdi veya ben öyle anladım.
Plugin sayıları hakkında bir standart yok. İstediğin kadar indirebilirsin, ta ki sunucundaki kalıcı hafıza dolana kadar.
Eğer eklentiler lag yapmıyorsa 70 plugin bile yeridir. Standart olmadan bir şey diyemeyiz, lag yapana kadar indirebilirsin.
Gereksiz olduğunu düşündüğün bir eklenti varsa da silmelisin çünkü herhangi bir yükleme anında yüklemeyi yavaşlatır veyahut ta log dosyasına yansır.

Benim için belli bir sayı yok en lazım olanları koy ama tercihim 75'i geçmesin.

@Joka'nın da anlattığı gibi istiyorsan 100 tane plugin de koyabilirsin. Sunucunun belli bir hafızası vardır. Bu hafızaya eğer sen gereğinden fazla yüklersen çöker.Hafızaya göre kaç plugin koyacağını düşünmelisin.

Bu Plugin sayısı skyblock İçin normalmi demek istemiştim lag yapmazsa 100 e kadar olur dediğinize göre normal
Teşekkürler Konu Kilit.

Bu Plugin sayısı skyblock İçin normalmi demek istemiştim En fazla 75 ve 70 dediğinize göre normal
Teşekkürler Konu Kilit.
Dostum en fazla 75 70 le alakası yok. Sunucun 1gb ise , 75 tane plugin koy dene bakalım sunucun çökecek mi çökmeyecek mi ?

Dostum en fazla 75 70 le alakası yok. Sunucun 1gb ise , 75 tane plugin koy dene bakalım sunucun çökecek mi çökmeyecek mi ?
Sonradan Yazdığımı düzeltiğim için herhalde ilk yazdığımı gördünüz yinede saolun Bilgilendirdiğiniz için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl