Jimenezz
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 37
- Minecraft
- KamberSF
Furkan Oruc#8686
Normal olacak.Merhaba Sunucu tarzınız Emek mi op mi?
Öneri için teşekkürler.@beeboy07 Kendisine paket yaptırdım çok ilgili . Paketi aldıktan sonra destek çıkıyor bir hata olunca . Fiyatlarıda uygun .
Peki örnek olarak baka bileceğim bir paketi var mı? yada bir sunucuda şuan çalışır halde olan yaptığı bir paket@beeboy07 bana kendi paketlerini gösterdi. Gayet hoş paket yapıyor. Bir onunla görüşmeni tavsiye ederim.
discord isminiz nedir?Bende vardır discord ekleyin
Peki örnek olarak baka bileceğim bir paketi var mı? yada bir sunucuda şuan çalışır halde olan yaptığı bir paket
Cevaplar için teşekkürler.Yani, paketlerinden bir görüntü falan almadım ama onunla iletişim kurarsan paketi hakkında görsel atacağı kesin.
NMB#3477
Eğer başarılı ve güzel paket yapan biri yapıyorsa evet güzel oluyor. ayrıca ben bir sunucu kuracaksam tek karesine kadar bana ait olmalı, bu günlerde çok görüyorum Haritası başka sunucya ait, oyunları başka sunucya ait, ben bunu yapmak yerine hiç sunucu kurmam daha iyi. yorumun için teşekkürler.Bedavaya al her para verenin güzel mi oluyor paketi?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!