Fire Coder
Zombi Geldi, Beni Yedi
- Elmaslar
- 87
- Minecraft
- firesniper
Discord:
MehmetT#8316
MehmetT#8316
Burak#7050
Ne bekliyordunuz onu anlamadım elbetteki klasik sistemlerde olacak. Klasik diye koymayalım mı , ayrıca sanırım bazı sistemlerin klasik olduğunu anlamanız 9 gününüzü aldı.Fiyatına Gore Basarılı Ellerinr Saglık
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Bazi sistemler klasik
50 tlye ederinden daha aza koyduğumu düşünüyorum , teşekkürler.paket fiyatı pahalı gibi ama güzel paket başarılar.
Teşekkür ederim.Çok güzel paket alıcak kişiye hayırlı olsun..
Teşekkür ederim.Paket hoş dostum iyi satışlar yapman dileğiyle
Burak#7050
Kalitesiz 0 paketlere sadece menü tanıtımı yapıp 100tl diyende var diyenlerde var bro.2-3 Eklentiden başka yeni sistem göremiyorum ada menüsünü tonlarca pakette gördüm 100-50TL edicek bir paket değil
lazarusgod
Oha artık, 50tlye de çok demezsinPaket değeri cok fazla vermişsiniz
Burak#7050
Paket değeri cok fazla vermişsiniz
Post kasıcı arkadaşlar boş yorumlar atmaya devam ediyor bu kişilere acıyorum sadece ayrıca galiba cümle kuramıyor "paket değeri çok fazla vermişsiniz" nasıl bir cümle tam olarak anlamadım.Oha artık, 50tlye de çok demezsin
Woww bir boş arkadaşımız daha neden mi boş? şöyle açıklayayım sen paketi incelendinmi dostum sunucuyu sakatlayacağını nereden biliyorsun?Bu ejderha ile gezme meselesi dışında yani amatör paketlere göre bir tık üstün gibi duruyor ama o ejderha meselesi çok sakat sunucuyu da sakatlar ona dikkat edin
Teşekkür ederim.Yenilikçi bir paket olmuş. Bol satışlar dilerim.
Crypton#0161
Burak#7050
Valla onu bana değil dolara sor bro herşeye zam geliyor bize mi gelmesin.Plugin paketi oldukça hoş ama fiyatı bi tık aşagı çekebilirsiniz çünkü çogu kişiye satılcak bir paket
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!