Skyblock Plugin Paketi | Yükseltmeler | Ejderha İle Seyahat | Özelleştirilmiş Menüler | Geliştirilmiş Yepyeni Sistemler | Bir Göz At | %50 İndirim

Paket hoş dostum iyi satışlar yapman dileğiyle

Cok Guzel Ellerine Saglık

paket fiyatı pahalı gibi ama güzel paket başarılar.

Fiyatına Gore Basarılı Ellerinr Saglık
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bazi sistemler klasik

Fiyatına Gore Basarılı Ellerinr Saglık

Bazi sistemler klasik
Ne bekliyordunuz onu anlamadım elbetteki klasik sistemlerde olacak. Klasik diye koymayalım mı , ayrıca sanırım bazı sistemlerin klasik olduğunu anlamanız 9 gününüzü aldı.

paket fiyatı pahalı gibi ama güzel paket başarılar.
50 tlye ederinden daha aza koyduğumu düşünüyorum , teşekkürler.
Çok güzel paket alıcak kişiye hayırlı olsun..​
Teşekkür ederim.
Paket hoş dostum iyi satışlar yapman dileğiyle
Teşekkür ederim.

2-3 Eklentiden başka yeni sistem göremiyorum ada menüsünü tonlarca pakette gördüm 100-50TL edicek bir paket değil

Son düzenleme:
2-3 Eklentiden başka yeni sistem göremiyorum ada menüsünü tonlarca pakette gördüm 100-50TL edicek bir paket değil
Kalitesiz 0 paketlere sadece menü tanıtımı yapıp 100tl diyende var diyenlerde var bro.
50 Tl edicek bir paket olmasa bu kadar satılacağını düşünmüyorum.

Bu ejderha ile gezme meselesi dışında yani amatör paketlere göre bir tık üstün gibi duruyor ama o ejderha meselesi çok sakat sunucuyu da sakatlar ona dikkat edin

Yenilikçi bir paket olmuş. Bol satışlar dilerim.

Paket değeri cok fazla vermişsiniz

Paket değeri cok fazla vermişsiniz
Oha artık, 50tlye de çok demezsin
Post kasıcı arkadaşlar boş yorumlar atmaya devam ediyor bu kişilere acıyorum sadece ayrıca galiba cümle kuramıyor "paket değeri çok fazla vermişsiniz" nasıl bir cümle tam olarak anlamadım.
Mümkünse türkçe olarak tekrar yaz dostum.

Bu ejderha ile gezme meselesi dışında yani amatör paketlere göre bir tık üstün gibi duruyor ama o ejderha meselesi çok sakat sunucuyu da sakatlar ona dikkat edin
Woww bir boş arkadaşımız daha neden mi boş? şöyle açıklayayım sen paketi incelendinmi dostum sunucuyu sakatlayacağını nereden biliyorsun?
1589222081495.png

Gören de sanır ki kodları gördüde buna göre yorum yapıyor amatör paketlerden 1 tık üstün dediğin paket bu kadar satılıyorsa kim bilir güze paket yapsak kaç satıcaz ya :D

Yenilikçi bir paket olmuş. Bol satışlar dilerim.
Teşekkür ederim.

Bu arada adam haklı 50 tlye git bi iskender falan ye kanka bırak paketi dolar 7 tl olmuş adam 50 tlye pahalı diyor bilmiyor ki paket globalde 15 dolara satılıyor :D

Plugin paketi oldukça hoş ama fiyatı bi tık aşagı çekebilirsiniz çünkü çogu kişiye satılcak bir paket

Plugin paketi oldukça hoş ama fiyatı bi tık aşagı çekebilirsiniz çünkü çogu kişiye satılcak bir paket
Valla onu bana değil dolara sor bro herşeye zam geliyor bize mi gelmesin.
Kimseyi zorladığım yok zaten ben fiyatına uygun olduğunu düşünüyorum yorumun için teşekkürler.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl