AliKaplan
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- Ali_GamerTR
Discord:
ay em ali
ay em ali
İlk olarak konu yanlış yere açılmış, plugin isteği kısmına yazmışsınız. İkinci olarak plugin paketi olarak ağır bir paket kullanmanızı önermem, işlemci olarak sanırım 1 cpu var ve sıkıntı yaratacağını düşünüyorum. Ücretsiz paket arıyor iseniz forumda arama kısmını kullanarak bulabilirsiniz, youtube gibi kaynaklarda da bol miktarda paket var. Fakat benim önerim biraz para verip ücretli yaptırmanızdır.Herkese merhaba esenlikler, benim 5 gb ram, 1 işlemcili minecraft sunucum var. Sizce hangi plugin paketi iyi gider. 1.8.X olursa çok iyi olur şimdiden teşekkürler
kaiys
ay em ali
teşekkür ederimİlk olarak konu yanlış yere açılmış, plugin isteği kısmına yazmışsınız. İkinci olarak plugin paketi olarak ağır bir paket kullanmanızı önermem, işlemci olarak sanırım 1 cpu var ve sıkıntı yaratacağını düşünüyorum. Ücretsiz paket arıyor iseniz forumda arama kısmını kullanarak bulabilirsiniz, youtube gibi kaynaklarda da bol miktarda paket var. Fakat benim önerim biraz para verip ücretli yaptırmanızdır.
tamamdır araştıracağım ?Minecraft Plugin Paketi
Minecraft Plugin Paketi bölümümüzde Minecraft Türkiye Plugin Paketi ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Minecraft SkyBlock Plugin Paketi, Minecraft Faction Plugin Paketi, Minecraft Survival Plugin Paketi ve çok daha fazlası burada!www.mc-tr.com
Eğer ücretsiz arıyorsan muhtemelen buradan istediğin türde bir paket bulabilirsin.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!