Skyblock Plugin Paketi 1.8.x - Sade Bir Paket

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mystelio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 8.547
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
v2 paketde skriptlere daha cok sey eklemeni umuyorum 3 gunde yapılan bir pl paketine gore muhtesem olmus skript/scripts/skyblock.sk ye kiriktas'dan cıkan odulleri cogaltsaydın iyi olurdu[DOUBLEPOST=1493468317][/DOUBLEPOST]
v2 paketde skriptlere daha cok sey eklemeni umuyorum 3 gunde yapılan bir pl paketine gore muhtesem olmus skript/scripts/skyblock.sk ye kiriktas'dan cıkan odulleri cogaltsaydın iyi olurdu
Sağol o paketi paylaştığımda acemiydim ben şuan yapsam daha güzel olacağını düşünüyorum

map varmı Skyblock hazır spawn falan ??

Paket Sade Olduğu İçin Aranızdan Bazıları Beğenmeyebilir Aslına bakarsak ben paketi beğendim çünkü emek verilmiş.

iyi forumlar...
[DOUBLEPOST=1495967710,1495967676][/DOUBLEPOST]Paket Sade Olduğu İçin Aranızdan Bazıları Beğenmeyebilir Aslına bakarsak ben paketi beğendim çünkü emek verilmiş.

iyi forumlar...

Paket Sade Olduğu İçin Aranızdan Bazıları Beğenmeyebilir Aslına bakarsak ben paketi beğendim çünkü emek verilmiş.

iyi forumlar...
[DOUBLEPOST=1495967710,1495967676][/DOUBLEPOST]Paket Sade Olduğu İçin Aranızdan Bazıları Beğenmeyebilir Aslına bakarsak ben paketi beğendim çünkü emek verilmiş.

iyi forumlar...
Bu paket 2016 da yapıldı yani çok eski

belli oluyor :D iyi forumlar...[DOUBLEPOST=1495967922,1495967821][/DOUBLEPOST]
map varmı Skyblock hazır spawn falan ??

Map İstiyorsan Mc-tr forumlarında gezinen bir çok minecraft builderi var onları biraz çabayla bulabilirsin builder olmak zaten çok kolay bir şey schematic ile istediğini yapıyorlar. bazıları el emeğiyle yapıyor.

belli oluyor :D iyi forumlar...[DOUBLEPOST=1495967922,1495967821][/DOUBLEPOST]

Map İstiyorsan Mc-tr forumlarında gezinen bir çok minecraft builderi var onları biraz çabayla bulabilirsin builder olmak zaten çok kolay bir şey schematic ile istediğini yapıyorlar. bazıları el emeğiyle yapıyor.
Ölü konulara çok msj atıyorsunuz Dikkat ediniz.

Abi Ellerine Sağlık Sade Olduğu Halde Beğendim
SAĞOL[DOUBLEPOST=1496163711,1496163670][/DOUBLEPOST]Abi Ellerine Sağlık Sade Olduğu Halde Beğendim
SAĞOL

Konunuza en kısa sürede resim ekleyin.
Konunuz şekillensin ve millet paketinden bilgiler alalım dimi

@smt287 @epps @Kiasan abi bu konumu kilitler misiniz artık paketime karşı yorum istemiyorum lütfen çok uzun zaman oldu zaten onlarda ölü konulara mesaj atıyolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl