SkyBlock Parayla Rütbe Atlama Skripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eyüp Atas 123

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Beyler Öncelikle Serverda Adamlar Parayla Rütbe Atladiklarinda Chatte Ve Yetkilerinin Değişmesini İstiyorum Mesela Adam Misafir Rütbe ATalyinca Acemi Rütbesine Yükselcek ACemi Kiti Ve Komutlari Kullanabilecek Kulladığım Yetki Verme Plugin PermissionsEX Genelde Bulugum Rütbe Skriptleride Group Manager Tarafindan Yapilmis Simdiden Yapan Kisilere Ugrasan Kişilere Sonsuz Teşekkür Ediyorum İyi Günler <3

Beyler Öncelikle Serverda Adamlar Parayla Rütbe Atladiklarinda Chatte Ve Yetkilerinin Değişmesini İstiyorum Mesela Adam Misafir Rütbe ATalyinca Acemi Rütbesine Yükselcek ACemi Kiti Ve Komutlari Kullanabilecek Kulladığım Yetki Verme Plugin PermissionsEX Genelde Bulugum Rütbe Skriptleride Group Manager Tarafindan Yapilmis Simdiden Yapan Kisilere Ugrasan Kişilere Sonsuz Teşekkür Ediyorum İyi Günler <3
Sana tavsiyem Group Manager'a geçmen olacaktır çünkü permissionx pek kullanılmıyor yani pek birşey bulamazsın
bu yüzden Group Manager ' ın config çeşit sayısı daha fazla kısacası Group Manager ' a geçmeni öneririm.
Skript içinde ilgilenirler ben bi deniyim yapabilirsem atacağım.

Sana tavsiyem Group Manager'a geçmen olacaktır çünkü permissionx pek kullanılmıyor yani pek birşey bulamazsın
bu yüzden Group Manager ' ın config çeşit sayısı daha fazla kısacası Group Manager ' a geçmeni öneririm.
Skript içinde ilgilenirler ben bi deniyim yapabilirsem atacağım.

Öneriniz Için Teşekkürler Fakat Herkes Bana PermissonsEX Kullanmami Tavsiye Etti :( Group Managerda Tag Ayarlamayi Yapamiyordum Simdi Tekrardan Deniyecegim <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl