Çözüldü skyblock paketi için skyblock eklentisi ve normal öneriler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Quîntessa

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
5
hali hazırda çalışan bir survival sunucum var beğendiğim ayarları yapılı olan eklentileri ve dosyaları yeni bir pakete kopyalayacağım, taban sürümüde 1.19.4 olarak düşünüyorum skyblock için
-bentobox
-iridiumskyblock
-superiorskyblock2
hangisini önerirsiniz ve skyblock açıklarını kapatmak için izlemem gereken yol var mıdır ? (normal dünyaya ışınlanma , netherda portal açıp dünyaya ışınlanma gibi)

1 20 4 daha iyi olur etkinliği ödülleri düşük ama gün içinde en az 3 4 farklı etkinlik olsun bence

superiorskyblock2 kullanın. En optimize ve geniş özelliklere sahip plugindir. Öneri olarak skyblock sunucuları büyük ihtimalle tutmakta. Ekonomi ve p2w dengesini tuttursanız yeterli olmakta çoğunlukla.

superiorskyblock2 kullanın. En optimize ve geniş özelliklere sahip plugindir. Öneri olarak skyblock sunucuları büyük ihtimalle tutmakta. Ekonomi ve p2w dengesini tuttursanız yeterli olmakta çoğunlukla.
superiorskyblock2 de bahsettiğim açıklarla karşılaşmak mümkün müdür ? fixi için önerin varmı ?

superiorskyblock2 de bahsettiğim açıklarla karşılaşmak mümkün müdür ? fixi için önerin varmı ?
Bunlarla ilgili ayarlar plugininin kendisinde var diye biliyorum. Bu tarz durumları daha önce yaşamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl