Çözüldü Skyblock - Otomatik Ada oluşturma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

janhendix2

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
3
Skyblock sunucumda, bir yeni oyuncu ada oluşturmak istediğinde 3 tane ada çıkıyor, normal şartlarda 2 tane çıkması lazım çünkü config.yml'den ve schematic dosyasın'dan silmeme rağmen island dünyasını, genede servera reload attığımda oluşuyor.
Diğer 2 adayı kendim editlediğim için sadece oyuncular o 2 ada'dan birini seçmesini istiyorum.

Not: Oluşan ada config.yml'den gözükmüyor, + Editlediğim adaların bir tanesini düzelir diye ismini island yaptım ve config.yml'den de island yaptım lakin sorun gene aynı. yaptığım adalar çalışıyor lakin resimde'de gördüğünüz gibi ilk baştaki ada silinmiyor ne yapmam lazım. pls help

Bir sorum daha var skyblock adalarında: domuzadam oluşuyor bunuda nasıl kaldırabilirim ek olarak söylerseniz sevinirim.

resimm.png

Gördüğünüz gibi 3 ada var lakin en baştaki silinmiyor.

Ekli dosyalar

• resimm.png
    resimm.png
    30,6 KB · Görüntüleme: 12
Skyblock sunucumda, bir yeni oyuncu ada oluşturmak istediğinde 3 tane ada çıkıyor, normal şartlarda 2 tane çıkması lazım çünkü config.yml'den ve schematic dosyasın'dan silmeme rağmen island dünyasını, genede servera reload attığımda oluşuyor.
Diğer 2 adayı kendim editlediğim için sadece oyuncular o 2 ada'dan birini seçmesini istiyorum.

Not: Oluşan ada config.yml'den gözükmüyor, + Editlediğim adaların bir tanesini düzelir diye ismini island yaptım ve config.yml'den de island yaptım lakin sorun gene aynı. yaptığım adalar çalışıyor lakin resimde'de gördüğünüz gibi ilk baştaki ada silinmiyor ne yapmam lazım. pls help

Bir sorum daha var skyblock adalarında: domuzadam oluşuyor bunuda nasıl kaldırabilirim ek olarak söylerseniz sevinirim.

Ekli dosyayı görüntüle 196811
Gördüğünüz gibi 3 ada var lakin en baştaki silinmiyor.
latest.log doyasını paylaşır mısınız? Konsoldaki hataları bilmemiz gerek belki de şematiklerde bir yanlış yapıyor olabilirsiniz.

DeluxeMenus Pluginin config.yml dosyasında bulabilirsin. DeluxeMenus İndirmek İçin
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tıklayabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl