Çözüldü SKYBLOCK MOBLARA VURMA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan abalkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 975
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abalkan

oyna.sunolia.network
Elmaslar
48

Discord:

abalkan#4644

Merhaba Dostlar

SkyBlock Sunucumda Oyuncular Başka Adalardaki Moblara Vuramıyor Ada Korunuyor Mesajı Alıyorlar Ne Yapmam Lazım (ASkyBlock Pluginini Kullanıyorum)
Not : Sadece Aktif Moblara Vurmalarını İstiyorum

Öncelikle merhaba, Skyblock dünyasına gidip /rg flag __global__ damage-animals true ve /mv modify set damage-animals true komutlarını girer misiniz? Büyük ihtimal bu komutları girdiğiniz zaman hayvanlara vurulmama sorunu direkt olarak çözülecektir. Cevabınızı bekliyor olacağım ;)

komutta animals yazıyor ama ben yalnızca aktif moblara vurmaktan bahsediyorum

komutta animals yazıyor ama ben yalnızca aktif moblara vurmaktan bahsediyorum
" animals " kısmını monsters ile değiştirebilirsin. Eğer işe yaramaz ise askyblock'un configine gir ve " ctrl + f " tuş kombinasyonu ile " damage, veya monsters " gibi anahtar kelimeleri aratın. Eğer çözmek istediğiniz konu ile ilgili seçenekler var ise kendinize göre oynama yapınız.

sorun çözülmedi askyblock sonfigte hurt monster true yaptım fakat hala baska adalarda moblara vurulmuyor

Diğer oyuncuların pasif moblara vurmasını aktif etmek için:
HURT_MOBS: true

Diğer oyuncuların aktif moblara vurmasını aktif etmek için:
HURT_MONSTERS: true

Şeklinde yaptıktan sonra /asadmin reload yapınız.

Dikkat: Hata olarak bu ada korunuyor hatası çıkarsa tek çözümü budur. Fakat bu hata çıkmıyor yinede vurulmuyor ise @YigitReisOfficial arkadaşın dediğini yapmalısınız.

Kolay Gelsin...

/rg flag __global__ damage-mob allow bu komutu deneyebilirsiniz.

Merhaba Dostlar

SkyBlock Sunucumda Oyuncular Başka Adalardaki Moblara Vuramıyor Ada Korunuyor Mesajı Alıyorlar Ne Yapmam Lazım (ASkyBlock Pluginini Kullanıyorum)
Not : Sadece Aktif Moblara Vurmalarını İstiyorum
Yada adalar kişiye özel olduğu için adanın sahibinin açması gerekir çok basit bi düşünce ama

sorun çözülmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl