Çözüldü skyblock jeneratör

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BoşGezenOyuncu

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
7
skyblockda jeneratöre otomatik taş kırıyorlar f3-t ile yada hileyle bunu nasıl engelliyebilirim

F3-T ile kırmak için taşı kırarken ve f3 ve T aynı anda bas, önüne minecraft yüklenme ekranın gelince kırmayı bırak, MC ekranı gelince oto kıracak.

F3-T ile kırmak için taşı kırarken ve f3 ve T aynı anda bas, önüne minecraft yüklenme ekranın gelince kırmayı bırak, MC ekranı gelince oto kıracak.
engellemek istiyorum bunları oto kırmayı biliyorum nasıl yapılacağını hileyle oto kırmayı f3-t ile oto kırmayı kapatmak istiyorum

engellemek istiyorum bunları oto kırmayı biliyorum nasıl yapılacağını hileyle oto kırmayı f3-t ile oto kırmayı kapatmak istiyorum
Anladım, onu kapatamazsınız diye biliyorum çünkü minecraftlık birşey o mc`nin hatasından dolayı yapılıyor.

f3-t ile yapmasa bile farklı bir yöntem ile sol tık basılı tutulabilir, program veya direk farenin üstüne bir şey bile koyabilir, basılı tutmak muhtemelen özel bir plugin ile engellenebilir ama mantıklı olacağını zannetmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl