Çözüldü SkyBlock için Tavsiye & Fikir Alıyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Puding Bey

Elimi tutan yoktu emanetime tutundum.
Elmaslar
708
Merhaba canım dostlarım, bize SkyBlock için fikir verebilecek varsa çok memnun oluruz.
@IrfanDmn senden bir şeyler çalabilirim kesin. :D

jackpot sistemi kurabilirsin

BENİM TEK HEDEFİM OYUNCULARI EĞLENDİRMEKTİR

jackpot sistemi kurabilirsin

BENİM TEK HEDEFİM OYUNCULARI EĞLENDİRMEKTİR
Dostum Jackpot eskidi gibi, ancak biz kendimize özgü sistem kurmak istiyoruz. :D
Yani kurulan oyunu geliştirmek gibi düşün.

Dostum Jackpot eskidi gibi, ancak biz kendimize özgü sistem kurmak istiyoruz. :D
Yani kurulan oyunu geliştirmek gibi düşün.
banada fikir :D bende düşünoyrum skyblock için ama bulamıyourm

Eğer bi oyuncu 1000 kırıktaş kırarsa o oyuncu birisini öldürdüğü zaman 1000 kırıktaş daha kazansın

Avına saldırmayı bekleyen timsah gibi saldırma da bizim paketlerimize :D
Sizin paketleriniz mi vardııııı? :D
Yok kankam ben öyle yapamam, ama bana fikir verirsen güzel olur. xd
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Eğer bi oyuncu 1000 kırıktaş kırarsa o oyuncu birisini öldürdüğü zaman 1000 kırıktaş daha kazansın
İlginç olur, ancak mantık nedir tam olarak? Hani biraz free'ye girmiş olmuyor mu?

Sizin paketleriniz mi vardııııı? :D
Yok kankam ben öyle yapamam, ama bana fikir verirsen güzel olur. xd
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

İlginç olur, ancak mantık nedir tam olarak? Hani biraz free'ye girmiş olmuyor mu?
Amaç olarak oyuncuları pvpye yönlendirip daha fazla eğlenmelerini sağlamak 1000 kırıktaş kırmış birisine bi perm verilsin ardından her öldürdüğü kişi başına 10 kırıktaş kazansın bu sayede oyuncular pvpye yönelmiş olur maksat oyuncuların daha uzun süre oyunda kalması.

Amaç olarak oyuncuları pvpye yönlendirip daha fazla eğlenmelerini sağlamak 1000 kırıktaş kırmış birisine bi perm verilsin ardından her öldürdüğü kişi başına 10 kırıktaş kazansın bu sayede oyuncular pvpye yönelmiş olur.
Mantıklı ama, PVP'ye yönelik zaten özel sistemlerimiz olucak. Sen en iyisi başka bul bize. :D

Skyblock Sunucularında Çoğunlukla Görünmeyen Yani Olmayan NPC Görevleri Yapabilirsin Bu Sunucuna Bir Farklılık Katar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl