Bulundu Skyblock için spawner plugini arıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oguzhansr40

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
13
Minecraft
oguzhansr40

Discord:

oguzhansr40

Merhabalar. Ben bir plugin paketi hazırlıyorum. Neredeyse her şey tamam ama sadece spawnerler kaldı. Bir kaç plugin denedim ama istediğim gibi değildi. İstediğim şey şu;
- Elimizde koymuş olduğumuz bir spawner var. Buna sağ tık yapıp içini açabiliyoruz. İçinde kendi deposu olacak ve yükseltme alanı olacak. Bu sayede tek spawner çok item verecek ve hem spawner fazlalığından hem de olası yük binmesinden az da olsa kurtulmuş olacağız.
Bunu ücretsiz şekilde yapmak istiyorum. Çünkü paketi ücretsiz olarak sunmayı planlıyorum. Acaba hangi plugini ve o plugini nasıl kullanmalıyım?

Ücretli olarak
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
önerebilirim. Dediğiniz özelliklerin bazıları mevcut. Eklentiyi kendim de aktif olarak kullanıyorum. Ücretsiz olarak dediğiniz özellikte bir eklenti bilmiyorum diğer arkadaşlar yardımcı olacaktır.

o eklenti ücretli Hspawner Adı Hespawner diye geçiyo sanırım

Eğer Hala Sorun Çözülmediyse Discord dan Ulaşırsan Sana Hspawner Plugini Atabilirim.

Merhabalar. Ben bir plugin paketi hazırlıyorum. Neredeyse her şey tamam ama sadece spawnerler kaldı. Bir kaç plugin denedim ama istediğim gibi değildi. İstediğim şey şu;
- Elimizde koymuş olduğumuz bir spawner var. Buna sağ tık yapıp içini açabiliyoruz. İçinde kendi deposu olacak ve yükseltme alanı olacak. Bu sayede tek spawner çok item verecek ve hem spawner fazlalığından hem de olası yük binmesinden az da olsa kurtulmuş olacağız.
Bunu ücretsiz şekilde yapmak istiyorum. Çünkü paketi ücretsiz olarak sunmayı planlıyorum. Acaba hangi plugini ve o plugini nasıl kullanmalıyım?
hspawner plugini olarak geçiyor. Yapımcısı satışı kapatmıştı sanırım.

HSpawner adlı eklenti bozuk ve bug dolu eklentidir dupe sorunu var ve performans ilgili birçok sıkıntısı var onun yerine düz SilkSpawners kullanmanızı öneririm.

Dediğim plugini buldum. Konuya kilit atabiliriz. Link isteyeceksiniz ama bende de yok link. :D

HSpawner adlı eklenti bozuk ve bug dolu eklentidir dupe sorunu var ve performans ilgili birçok sıkıntısı var onun yerine düz SilkSpawners kullanmanızı öneririm.
Java bilgim var düzeltebildiğim kadar düzeltirim.
Eklenti yapımcısından izin almadan nasıl atacaksın?
Hakan Bey eklentinin paketlerde kullanılmasına izin vermiyor.
Ama kullanan bir sunucu var.

hala konu aktifse eğer zspawners kullanabilirsin gayet güzel bi plugin eğer ipeksiyle kırılmasını istiyorsan da silkspawners kullanabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl