SkyBlock İçin Özel Kırıktaş Skripti [SKYBLOCK SKRİPT]cyber

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cyberr01

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
15

Discord:

Cyber #6107

SKRİPT HAKKINDA
Skript Skyblock için yararlı olduğunu düşünüyorum bu skript ile lav ve suya ihtiyaç duymadan 1 adet kırıktaş ile farm yapabilir,
kişi eğer adasında biyer için kırıktaş kullanıcaksa -/kiriktasmodukapat ve -/kiriktasmoduac şeklinde 2 adet komut vardır.
%90 şans ile kömür %80 ile demir %60 ile altın %40 ile elmas çıkmakta
Gerekli Addonlar
Skrayfall
SkQuery
Skript
Fotoğraflar
Bu konu için fotoğraf bulamadım :/
SKRİPT
Kod:
on break cobblestone:
    if player has permission "ada.ss":
        cancel event
        give cobblestone to player
        chance of 80%:
            set event-block to iron ore
            cancel event
            give iron ingot to player
            set event-block to cobblestone
        chance of 40%:
            set event-block to diamond ore
            cancel event
            give 2 diamond to player
        chance of 60%:
            set event-block to gold ore
            cancel event
            give gold ingot to player
        chance of 90%:
            set event-block to coal ore
            cancel event
            give 3 coal to player
on teleport:
    if player's world is "worldisim": #burada adanın bulunduğu world ismi yazılmalı
        execute console command "/manuaddp %player% ada.ss"

if player's world is "spawn": #burada ise spawnın olduğu world ismi
        execute console command "/manudelp %player% ada.ss"
command /kiriktasmodukapat:
    trigger:
        execute console command "/manudelp %player% ada.ss"
        send "&8&l%player% >> &6Kiriktas modunu kapattiniz(Acmak icin /kiriktasmoduac.)"
command /kiriktasmoduac:
    trigger:
        execute console command "/manuaddp %player% ada.ss"
        send "&8&l%player% >> &6Kiriktas modunu actiniz.(kapatmak icin /kiriktasmodukapat.)"

Son düzenleme:

Özellikle Emek Skyblock sunucuları açısından oldukça yararlı bir sistem olmuş ki şahsen ben fazlasıyla da beğendim. Eline ve emeğine sağlık ?

Bana göre şu anda da kullanılan bir sürü sizin yaptığınız scriptlerden mevcut ve hepsi aynı işlem. Ben sunucu açacağım zaman isterim ki, %15 şans ile "Titanyum" isminde bir eşya düşsün ve bu şekil ile birlikte köylüler ile birlikte görev alsınlar bu şekilde de tablo oluşturulsun ve en çok görev yapan kişiye ödül verilsin. Bu tarz şekiller görmek sunucularda hem değişik hemde yapılabilecek bir çeşit iş olsun. Eski çeşit gibi kömür olsun maden olsun çıkmasın. Benim tercihime göre. Ama yinede gerçekten hakkını yemeyelim güzel bir script.​

Bana göre şu anda da kullanılan bir sürü sizin yaptığınız scriptlerden mevcut ve hepsi aynı işlem. Ben sunucu açacağım zaman isterim ki, %15 şans ile "Titanyum" isminde bir eşya düşsün ve bu şekil ile birlikte köylüler ile birlikte görev alsınlar bu şekilde de tablo oluşturulsun ve en çok görev yapan kişiye ödül verilsin. Bu tarz şekiller görmek sunucularda hem değişik hemde yapılabilecek bir çeşit iş olsun. Eski çeşit gibi kömür olsun maden olsun çıkmasın. Benim tercihime göre. Ama yinede gerçekten hakkını yemeyelim güzel bir script.
bu tür bi skript istenirse yaparım isteğe bağlı bunu isteyen değiştirebilir :) yada bana ulaşsa yardımcı olurum çünkü mesela titanyumun hangi item olacak falan onlara isteyen karar verir

bu tür bi skript istenirse yaparım isteğe bağlı bunu isteyen değiştirebilir :) yada bana ulaşsa yardımcı olurum çünkü mesela titanyumun hangi item olacak falan onlara isteyen karar verir
Hani örnek verdim. Eğer dediğim gibi bir script hazırlarsan ve bunu ücretsiz bir şekilde paylaşırsan gerçekten de takdir-e şayan bir çalışma çıkartmış olursun ki, çok sevilir.​

mükemmel bir skript cidden

Merhaba, skript tanıtımı yapmak için tanıtım konunuza skript ile alakalı en az 3 görsel eklemeniz gerekiyor, 12 saat içerisinde gereksinimler sağlanmadığı takdirde konunuz arşive taşınacaktır.

Merhaba, skript tanıtımı yapmak için tanıtım konunuza skript ile alakalı en az 3 görsel eklemeniz gerekiyor, 12 saat içerisinde gereksinimler sağlanmadığı takdirde konunuz arşive taşınacaktır.
Skriptin v1.1 bitmek üzere ona görsel eklicem :)()

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl