bertek41
The Developer of Apia Team
Skript daha çok kasar pluginden :D256 Mb Lik Serverde Öyle Plugin Yüklersem Kasar ama Sadece Skript Olursa Tabiki Kasmaz
Skript daha çok kasar pluginden :D256 Mb Lik Serverde Öyle Plugin Yüklersem Kasar ama Sadece Skript Olursa Tabiki Kasmaz
Bende O Yüzden /c Den de Yapılabilir dedim.Neyse Başarılı Skript.Konuyu BaltalamayalımSkript daha çok kasar pluginden :D
C İçinde ASkyBlock Plugini Lazım ;)Bende O Yüzden /c Den de Yapılabilir dedim.Neyse Başarılı Skript.Konuyu Baltalamayalım
Yani /c den de yapılabilir ama skriptteki gibi her şeyini ayarlayamıyorsun guinin böyle daha güzel duruyorBende O Yüzden /c Den de Yapılabilir dedim.Neyse Başarılı Skript.Konuyu Baltalamayalım
Zaten SkyBlock için değilmi Skript ?C İçinde ASkyBlock Plugini Lazım ;)
C İçinde ASkyBlock Plugini Lazım ;)Bende O Yüzden /c Den de Yapılabilir dedim.Neyse Başarılı Skript.Konuyu Baltalamayalım
Evet Zaten Skyblock Serveri Açacak Biri Duşuk Ram Açarsa Onlıne OLmaz :)Zaten SkyBlock için değilmi Skript ?
Teşekkür Ederim İnşallah İşinize Yarar .. İyi Forumlar.Güzel ve Çok yararlı bi Skript Teşekkürler :)
Teşekkür Ederim.bukkit.orgdaki skript çok çok çok çok eski bir sürüm. Güncel sürümler içinlinkini kullanın.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Skript mantıklı ve kullanışlı.
Aynısını Ben Dedim :DBence Menüye Gerek Yoktu Yani
Askyblock > Challenges > Ordaki Görevleri rutbe.sk Komutlarını Yazarsanız
Bide İcon Deişirseniz Bitmiş Demektir
Ama Yinede Skriptin Skyblock Sunucuları Icın ideal :)
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!