Ozngky
Fırında Isıttığım İlk Taş
- Elmaslar
- 46
- Minecraft
- Ozngky
Discord:
Ozngky
Merhabalar
daha önceden 5 yıllık bir skyblock server kuruculuk serüvenim oldu şimdi farklı birşey denemek istedim dünya genelinde var bizde neden olmasın dedim bilindiği üzere skyblock adlı bir server dünya üzerinde var ancak Türkiye'de Skyblock adlı bir server Yok demek İstediğim Skyblock.net diye Bir Server Varken Skyblock.TC Diye Bir Server Neden Olmasın Dimi Bende Bunu Düşündüm Ve 64 GB Ramli Skyblock Sunucusu Açmaya Karar Verdim Öncelikle Bunun İçin Sizlerin Huzurunda Belli Başlı Alımlar Yapacağım...
Alımlar Şuanda Sadece Geliştirici Ekip İçin Vardır
Geliştirme Ekibi Alımları
2 Builder
1 Skripter
1 Pluginer
Sponsor
Alımlarımız Aktiftir Alımlar Forum Üzerinden Yapılacak Olup Yetkili Olmak İsteyen Herkesi Bekleriz...
Ad ve Soyad:
Yaş (+15)
Kaç yıldır bu işle uğraşıyorsunuz?
Neden Sizi Seçmeliyiz ?
Bilginiz Ne Kadar Örnek Bir Skript Yada Build Kodu veya Resmi :
daha önceden 5 yıllık bir skyblock server kuruculuk serüvenim oldu şimdi farklı birşey denemek istedim dünya genelinde var bizde neden olmasın dedim bilindiği üzere skyblock adlı bir server dünya üzerinde var ancak Türkiye'de Skyblock adlı bir server Yok demek İstediğim Skyblock.net diye Bir Server Varken Skyblock.TC Diye Bir Server Neden Olmasın Dimi Bende Bunu Düşündüm Ve 64 GB Ramli Skyblock Sunucusu Açmaya Karar Verdim Öncelikle Bunun İçin Sizlerin Huzurunda Belli Başlı Alımlar Yapacağım...
Alımlar Şuanda Sadece Geliştirici Ekip İçin Vardır
Geliştirme Ekibi Alımları
2 Builder
1 Skripter
1 Pluginer
Sponsor
Alımlarımız Aktiftir Alımlar Forum Üzerinden Yapılacak Olup Yetkili Olmak İsteyen Herkesi Bekleriz...
Ad ve Soyad:
Yaş (+15)
Kaç yıldır bu işle uğraşıyorsunuz?
Neden Sizi Seçmeliyiz ?
Bilginiz Ne Kadar Örnek Bir Skript Yada Build Kodu veya Resmi :