Bulundu Skyblock elmas blo spawner skripti lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@
Spawner Yükseltme Sisteminde Hem Oyun Parası Hem de Kredi Kullanılıyor. Kredinin Orada ki Görevi Spawnerların Çok Fazla Gelişmesini Engelleyip Sunucu Sahibine Yardımda Bulunmasıdır. Ayrıca Bize Mantıklı Gelen Bir Sistem. Bu Konuda Çok Israr Gelirse Yarın ki Güncellemeyle Düzenleriz O Kısmı
Hocam /itemsp komudu yazıyorum birşey olmuyor Skype Bakar Mısın? live:tkanbolat

T3OM2N Hocam bu daha güzel şu daha güzel dediklerine bakmayın en baba bedava spawner skripti @FurkanZhlp a ait biraz arastirirsaniz bulursunuz herhangi birsey aldiktan sonra istediginiz sey cok abartili degilse bedava destek alabiliyorsunuz

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

T3OM2N Hocam bu daha güzel şu daha güzel dediklerine bakmayın en baba bedava spawner skripti @FurkanZhlp a ait biraz arastirirsaniz bulursunuz herhangi birsey aldiktan sonra istediginiz sey cok abartili degilse bedava destek alabiliyorsunuz

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burada Kendi Eklentimi Savunarak Görüşümü Bildirmek İstiyorum. Furkan Hocam'a Gerçekten Öyle Bir Eklenti İçin Başarılar Dilerim. Ancak Benim Sunduğum Sistemleri Hiçbir Skript Sunamaz. Ya Bir Yerde Hata Çıkar ya da Oyuncu Kaynaklı Sorunlar Çıkar.

Savunmalık Bir Durum Yok. @FurkanZhlp Arkadaşımız Zaten Skript İle Yapabilceğini En iyi Şekilde Yapmış Paralı Olarak.
Fakat @FuryRS Arkadaşımızın Yaptığı Plugin Yani Bug Olsa Düzeltilir Fakat Skript'in Her Türlü Bugu Vardır.

Burada Kendi Eklentimi Savunarak Görüşümü Bildirmek İstiyorum. Furkan Hocam'a Gerçekten Öyle Bir Eklenti İçin Başarılar Dilerim. Ancak Benim Sunduğum Sistemleri Hiçbir Skript Sunamaz. Ya Bir Yerde Hata Çıkar ya da Oyuncu Kaynaklı Sorunlar Çıkar.
Skript doğru kodlandığı sürece hiçbir yerinde hata çıkmaz! Yanlış bilgi vermeyelim lütfen.

yokmu şimdi elmas blok spawneri ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl