Çözüldü SkyBlock Eklenti Paketi >> Neler Yapabilirim ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DenizYavuzZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.644
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DenizYavuzZ

Biz ATATÜRK'ÜN Askerleriyiz !
Elmaslar
178
Son düzenleme:
Aaa, Bunu duyduguma Çok sevindim Dostum Kasa Skript'i Ekleyebilirsin , Başlangıç için Kasa Gibi -
Birşey Yapabilirsin Toprak Kazınca Başarıyla Kırdın Gibi Birşey yapabilirsin. Tekrar'dan Başarılar Dilerim Kesinlikle Bekliyorum Paketini :)

Bence bazı şeyleri Skript ağırlıklı yap. Ödüllü sorular/oyunlar olsun. Market sisteminde tabela değilde farklı bir tarz yap, örneğin alt tarafta satış tabelası üzerinde çerçeve değilde o tabelayı koyduğun bloğun üzerinde satışa sunulan eşya olsun.

@BayEmre arkadaşımın dediği gibi değişik bir market sistemi yapabilirsin

hazır spawn da olsun cok istiyorum wg atamıyorum ben

Kutu puanı falan olsun , puanın olunca kutu açabilme falan olsun ama kutu puanı belli. Bir ada puanı gelince olsun...

Son düzenleme:
abicim benim önerim şöyle şimdi ayrı bir sistem yapcaksın skript ile skycoin olacak bu sistem ada her 50 levelde 1 skycoin verecek bu skycoinlerle kasa anahtarı yada spawner yada çek fln yapabilirsin bence güzel olur[DOUBLEPOST=1486241712,1486241643][/DOUBLEPOST]bide böle bi sistem yap birine yardım ettinmi puan versin o puanlarlada kasa anahtarı fln alınsın sohbette yardım ettimi bide karşı taraf teşekkür ettimi gelsin puan

Deniz Bey söyledğim gibi kasa skript yerine cratereloaded plugini kullanıp oyuncuların CS:GO kutu açmasına şans verebilirsiniz tabi daha ne eklemek isterseniz derseniz featherboard skript şart 1.9.X - 1.8.X olsun süper olur bende yaptım fakat satmayı düşündüğümden paylaşmıyorum.
Eğer başarırsanız seviniriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl