meerzean
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 25
- Minecraft
- meerzean
Discord:
meerzean#6329
meerzean#6329
Melowdy#0163
on death of player:
world is "ASkyBlock":
player's balance > 0:
set {_para} to player's balance
remove {_para}/4 from player's balance
meerzean#6329
Buyrun, istediğiniz kod bu.Kod:on death of player: world is "ASkyBlock": player's balance > 0: set {_para} to player's balance remove {_para}/4 from player's balance
meerzean#6329
JavaScript:on death of player: world is "ASkyBlock": player's balance > 0: set {_para} to player's balance remove {_para}/4 from player's balance send "Öldüğünüz için %25 paranız eksildi." to player
Melowdy#0163
Benim istediğim şey tam olarak bu değil :D %25 yerine ne kadar parasının gittiğini yazmasını istiyorum
on death of player:
world is "ASkyBlock":
player's balance > 0:
send "Öldüğünüz için %{_para}/4%TL paranız bakiyenizden kesildi."
remove {_para}/4 from player's balance
meerzean#6329
Kod:on death of player: world is "ASkyBlock": player's balance > 0: set {_para} to player's balance send "Öldüğünüz için %{_para}/4%TL paranız bakiyenizden kesildi." remove {_para}/4 from player's balance
Melowdy#0163
Skript hatasız yenileniyor fakat ölünce para gitmiyor. Herhangi bir yan eklenti gerekiyor mu bu skript için?
on death of player:
world is "ASkyBlock":
player's balance > 0:
set {_eksilen} to [_para]/4
send "Öldüğünüz için %{_eksilen}%TL paranız bakiyenizden kesildi."
remove {_eksilen} from player's balance
venicix
Buyrun, bu şekilde deneyin.Kod:on death of player: world is "ASkyBlock": player's balance > 0: set {_para} to player's balance set {_eksilen} to [_para]/4 send "Öldüğünüz için %{_eksilen}%TL paranız bakiyenizden kesildi." remove {_eksilen} from player's balance
set {_eksilen} to [_para]/4
meerzean#6329
Buyrun, bu şekilde deneyin.Kod:on death of player: world is "ASkyBlock": player's balance > 0: set {_para} to player's balance set {_eksilen} to [_para]/4 send "Öldüğünüz için %{_eksilen}%TL paranız bakiyenizden kesildi." remove {_eksilen} from player's balance
meerzean#6329
Kod:on death: if victim is a player: if victim is in "ASkyBlock": set {_a} to victim's balance set {_a} to {_a} / 4 remove {_a} from victim's balance send "&cÖldüğünüz için paranızdan %{_a}% TL kesildi." to victim
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!