SkyBlock , CS:GO veya Fortnite oynayacak kendini beğenmemiş samimi bir arkadaş :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _KING_K
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 508
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_KING_K

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
4
Minecraft
relixN
X
Nrelix

Discord:

relixN#3076

Merhabalar ...

Ben genellikle bir oyunu asla tek şekilde giremem. İlla ki Discord'tan birini bulup onla beraber bu tadı çıkarmak isterim. Bu yüzden kendime özellikle SkyBlock olmak üzere (ama emek server) Fortnite ve CS:GO'yu güzel oynayan samimi takım arkadaşları arıyorum. Yaşım 15. Eğer benim gibi sizde oyunları tek oynamayı sevmiyorsanız aşağıdaki Discord sunucumdan benle iletişime geçin. Link aşağıda ... Ayrıca Steam'de de çok aktifimdir. Birçok oyunum var. oynayabiliriz.

Discord : relixN#1594

Steam Profilim (Arkadaş ekleyecekseniz yorumlarda belirtin çünkü çok istek var) :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Benim gibi yalnız oyun girmek istemiyorsanız lütfen discord sunucuma gelip benle iletişime geçin veya sohbetimde beni etiketleyin :)

Saygılarla relixN ...

Moderatör tarafından düzenlendi:
@_KING_K Discord sunucuna geldim Adım Freax Cs go oynamak istersen akşam 20 den sonra sabah 7 e kadar aktifim oynayabiliriz

EKLE: ImpCrayzLocker#0755​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl