Çözüldü Skyblock blok koyunca fps düşüyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EpikLava
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.637
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EpikLava

Developer/oyna.epiklava.com
Elmaslar
416
Skyblock adada blok koyunca fps düşüyor nasıl çözerim yardım edebilecek

Sorun bende'de var çözebilirsem iyi olucak :)

Bunun bildiğim kadarıyla belirli bir çözümü yok. Adaların altı boşluk olduğu için drop yemekte oyuncular. Düşük ram'de buna bir etmen olabilir. Ram kapasitesini arttırman azda olsa sana çözüm olacaktır. Ben bizzat böyle bir sorun yaşamıyorum paketlerimde ancak sizde ki sebebi anlayamadım. Paketinizde çok fazla error var ise buda dropa sebep olabilir.

2020-01-09_20.40.18.png

Stabil eklentiler kullanıyorum ilk defa böyle karşılaştım
Bunun bildiğim kadarıyla belirli bir çözümü yok. Adaların altı boşluk olduğu için drop yemekte oyuncular. Düşük ram'de buna bir etmen olabilir. Ram kapasitesini arttırman azda olsa sana çözüm olacaktır. Ben bizzat böyle bir sorun yaşamıyorum paketlerimde ancak sizde ki sebebi anlayamadım. Paketinizde çok fazla error var ise buda dropa sebep olabilir.

Sunucunuza giriş yaptım ve blok koydum vs. ancak drop yemedim?

Alternatif oyun başlatıcıları denediniz mi? ( RiseClient vs. )

Bu sorunun genellikle olduğu yer iki blok arasıdır ve bunun çözümü yoktur. Arkadaşında dediği gibi RAM yükseltirsen az da olsa rahatlama olur.
Ram kapasitesini arttırman azda olsa sana çözüm olacaktır.

Ben sunucuya girdiğimde drop yemiyorum, ama eskiden farklı server'larda yediğimi hatırlıyorum eskisi ile yenisini kıyaslarsak yeni ekran kartı aldım galiba ondan .d

Bu sorun genelde 1.8 de karşılaşıyor skyblockda ada bir kısım büyük ise ve altı da boşkuk olduğu için blok koyuldupunda gerçekleşen grafik değişikliği (drop) olarak yansıyor.

Sunucu sürümü yükseldikçe düzelmesi gerek.

Bu etmenin sunucu Lokasyon dışında (ping durumları) sunucu ile bir alakası yoktur.
Daha çok drop yiyen oyuncunun bilgisayarı ile alakalıdır.

Bu sorun 1.14.4 yok diye biliyom yada 1.12.2 ve oyuncuların aşırı yüksek bir ayarlarda oynuyorlarsa olur sunucunuza gelip test ettim ben şahsen drop yemedim bazıların bilgisiyarından kaynaklanan durum olabilir ve bunun çözümü yok diye biliyorum :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl