Çözüldü SkyBlock Adasındaki Duvarı Kaldıramıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ernzngn05
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.007
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ernzngn05

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
15
Minecraft
Ernzngn
X
zngnern

Discord:

zedrogg

SkyBlock sunucumdaki adalarda sınır fakat nasıl kaldıracağımı bilmiyor. Nasıl kaldırabilirim?

Moderatör tarafından düzenlendi:
sen adamsın
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

IslandBorder eklentisini kullanıyorsan onun ayarlarından kısmalı veya komple silmelisin.
reis bişey daha soracağım ben şimdi 200x200 yapabilmeleri için sitede satacağım satın aldıklarında 200x200 olacak adamın yanındaki adada 200x200 alırsa karışıklık olur mu onu nasıl engelleriz

Karışıklık olur tabi ki ASkyblock’ta sabit bir alan var onu geçemezsin.Fakat daha güzel bir yöntem mesela hazır ada satabilirsin.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Yusuf emir, eğer konu çözülmüş ise en iyi cevap verip.Konuyu kilitlenmelerinizi isteyebilirsin iyi forumlar.

Son düzenleme:
Askyblock biraz eskidi gibi sanki ama bilmem tabii ki halen en çok kullanılanlardan birisi. Diğer pluginlerin isimleri aklıma gelmiyor ancak daha farklı özellikleri olan Skyblock pluginlerine göz atabilirsin Örn: BentoBox

İridiumSkyblock kullan, upgrade sistemi sıkıntısız çalışmakta.

IslandBorder varsa sil gider

Sorununuz Çözüldü İse Belirtiniz.

Adam problemi nasıl çözeceğini söylemiş, nasıl özgün olabilir bu konuda, aklını çalıştır diyorum biraz. (:
Üstte aynısını ondan önce ben söylediğim için olunabilir mi? Gözlerini aç diyorum biraz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl