Çözüldü Skyblock Adanın Karanlık Olma Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheRoemas

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Minecraft
ToreansYTR
Merhaba arkadaşlar, kendi pc'mde skyblock sunucusu yapıyorum kendimi geliştirmeye çalışıyorum fakat adama gittiğimde ada karanlık oluyor bir kaç blok kırınca aydınlanıyor, sebebi nedir? Yeni ada şematiği yaptım her türlü yolu denedim fakat başarısız oldum. Diğer sorum ise mesela bir oyuncu spawnda ve ben adamdan spawna gittiğimde spawn oyuncuda gündüzken bende karanlık olabiliyor veya tam tersi gibi. Mesela adamda gündüz görüyorum fakat moblar doğuyor sonra /day yazıyorum fakat moblar yanmaya başlıyor yani aslında ben gündüz görürken hava karanlıkmış. Bu tür sorunlar var her biri için çzüm söylerken belirtirseniz çok sevinirim. Teşekkürler <3

Merhaba, hangi skyblock eklentisini kullanıyorsunuz?

Merhaba arkadaşlar, kendi pc'mde skyblock sunucusu yapıyorum kendimi geliştirmeye çalışıyorum fakat adama gittiğimde ada karanlık oluyor bir kaç blok kırınca aydınlanıyor, sebebi nedir? Yeni ada şematiği yaptım her türlü yolu denedim fakat başarısız oldum. Diğer sorum ise mesela bir oyuncu spawnda ve ben adamdan spawna gittiğimde spawn oyuncuda gündüzken bende karanlık olabiliyor veya tam tersi gibi. Mesela adamda gündüz görüyorum fakat moblar doğuyor sonra /day yazıyorum fakat moblar yanmaya başlıyor yani aslında ben gündüz görürken hava karanlıkmış. Bu tür sorunlar var her biri için çzüm söylerken belirtirseniz çok sevinirim. Teşekkürler <3
-/is settings ayarları sadece oyuncularda gözükecek bi texture gibi bir şey benim bildiğim klasik o is settings eklentisinde öyle farklı bir eklentiyse bi bilgim yok fakat dediğim gibi -/is settings de olan sabah akşam döngüsü sadece oyuncularda gözükür moblara farmlara vs etki etmez etki sunucunun minecraft günlerine bağlı olarak ilerler

superiorskyblock pluginini güncelle (test sürümleri hariç), ardından SuperiorWorld dünyasını sil. En baştan kendisi yaratsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl