Bulundu Skyblock Adalarda....!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oxit3507
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.149
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oxit3507

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Beyler Skyblock Adalarda Can Gitmeyi,İtem Düşmemesini,Portal Işınlanmamasını Kapatmak İçin Ne Yapmalıyız Buna Göre Skript Varmı Acaba ?

BU kodu yaparak, oyuncuların ölünce itemlerinin gitmesini engelleyebilirsiniz.

Kod:
/gamerule keepInventory true
[DOUBLEPOST=1465942330,1465941936][/DOUBLEPOST]Eğer işe yaramıyorsa KeepItems isimli eklenti ilede bunu yapabilirsiniz.

Link:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Perm'ler
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son olarak Aşşağı düşünce Spawn'a ışınlaması için bunları yapman gerekir ;
Kod:
/mv setspawn
./authume setspawn
./setspawn Oyuncu
./setspawn default
./setspawn Rehber
./setspawn kurucu

Ek olarak SpawnTP isimli eklentiyi kurman gerekir. İyi forumlar.

Adalarda Can Gitmeyi Kapatamazmıyız ?

PHP:
on damage:
    if world is "worldismi":
        cancel event
olarak yapabilirsin sadece belirlediğin dünyada geçerlidir[DOUBLEPOST=1465956495,1465956365][/DOUBLEPOST]Portal Işınlanmayı da Engelllemek İçin server.properties bölümünden
PHP:
allow-nether=false
Yaparak Halledebilirsin

PHP:
on damage:
    if world is "worldismi":
        cancel event
olarak yapabilirsin sadece belirlediğin dünyada geçerlidir[DOUBLEPOST=1465956495,1465956365][/DOUBLEPOST]Portal Işınlanmayı da Engelllemek İçin server.properties bölümünden
PHP:
allow-nether=false
Yaparak Halledebilirsin
betacraft skyblock plugin paketinde ASkyblock taki schematics bölümündeki netheri sildigim halde portal yapınca schematics sildigim icin bu ada güvenli değil diyor fakat ben adalı nether istemiyorum portala girince direk gerçek nethere gidilsin istiyorum bi çözüm biliyorsan lütfen yardım abi!

Şimdiden teşekkür ederim :)

Yanlış Yere Konu Açmışsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl