SkyBlock adada ItemSpawner sınırı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AliDmr

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
ben itemspawner skripti yazdım bi skript daha yazıcagım ama bu kez adını BEDAVA Demir Spawner [30 saniye] koyacagım adamlar yan çar dan sp kasmamaları için bunu 1 adada sadece 1 tane koyabilmelerini istiyorum bide örs ile isim değiştirip koymaları mümkünse onuda engelliyecek bir skript istiyorum bulana itemspawner skriptimi özelden atacağım yorumda discord skype veya facebook vericem bulana bide yan çar bug skripti vermeyin bende var ama adamlar başka spden veya adamlardan ucuza almasını önlemek istiyorum bide o spyi almaları için adalarınının levelini
400 yapınca bir yetki alsınlar örn: /skylord ol ve sadece o kit sadece 1 kere alabilsin bulana dediğim gibi spawner skriptini vericegim lag yapmıyor 3gb de fıstık gibi çalışıyo ( max 50 kişide) ama onerim 6gb lag olmaz kişi sayısı ne olursa olsun bugsuzdur

skript orda yazmıyor[DOUBLEPOST=1518521963][/DOUBLEPOST]
mesajın için teşekkür ederim ama ben öyle değil spawnerimin ismi BEDAVA DemirSpawner olacak ve isimlerini değiştiremeden koyamasınlar ve senin skripte 52#1:12 tarzı oluyor mu

skript orda yazmıyor[DOUBLEPOST=1518521963][/DOUBLEPOST]
mesajın için teşekkür ederim ama ben öyle değil spawnerimin ismi BEDAVA DemirSpawner olacak ve isimlerini değiştiremeden koyamasınlar ve senin skripte 52#1:12 tarzı oluyor mu
1.12 de denemedim.
Ve spawner ismi deiştirmeme olayı olarakda örs ü engellemek lazım.

örs engelleme sorununu çözebilirim ben istedigim skripti verir misinz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl