Çözüldü Skyblock Ada Oluşturulmuyor Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ErikReyizAdamdir

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Arkadaşlar skyblock bir sunucum var is komutları calısıyor ama ada oluşturulmuyor is menüsü var chestmenüsü plugini DeluxeMenus ondan kaynaklanabilirmi veya ASkyBlock plugininden veya warplardan kaynaklanıyor olabilir diye şüpheleniyorum ama b i türlü çözemedik.

Oyundaki is menüsü:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

DeluxeMenus:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ve -/is yazınca konsolda çıkan kodlar :

ASkyBlock controlpanel:

Ve ASkyBlock Config:

Arkadaşlar şimdiden teşekkürler bu attığım resimlerdn birşey çıkaramazsanız ne yapmam gerek warplarda sıknıtı olabilirmi pek anlamadım ben bu sorunu.

Hocam Geç bi cevap oldu ama eğer orjinal island.schematic dosyasını değiştirdiysen. yeni schematic'e katman kayası koymadığından kaynaklanabilir. katman kayası koyup tekrar al we le düzelir.

Hocam Geç bi cevap oldu ama eğer orjinal island.schematic dosyasını değiştirdiysen. yeni schematic'e katman kayası koymadığından kaynaklanabilir. katman kayası koyup tekrar al we le düzelir.
Pluginden anlarım ama bu island.schematic dosyası yok internetten indirebilirmiyim bu schematici

askyblock ıcınde schematic dosyası olcak onun ıcınde island.schematic dosyası varmı ?

askyblockun essentıalsında en altta schematiclerle ilgili bir alan var orayı kontrol edın orasıda uygun ve tamam ıse yapcak tek şeyiniz askybloku güncellemek olacak. yanı askyblokun surumunuze uygun jar ını ındırıp plugınlerın ıcıne atmak ve sunucuyyu kapatıp açmanız lazım.

1527978718143.png

1527978745356.png
ASkyBlock Klasörü bu essentialsı derken anlayamadım siz resimlere bakın tamammı sıkıntı yok demi?

bu attıgınız resımdekı confige notepad++ ile giris yapıp CTRL ve F tuşuna basın ve çıkan bölüme islan.schematic yazıp arattırım o bolumun resmını cekıp atın buraya

bundada bı sıkıntı yok
hocam askyblock un sürüm unuza uygun olanını secip indirin ve plugın dosyanızın ıcıne atın. sonrada sunucuyu kapatıp gerı açın

Peki bu ASkyBlock dosyası kalsınmı sadece javayımı sileyim yoksa klasörle birliktte sileyimmi?

2 side kalsın sadece .jar dosyasını ındırıp atın

once bı dene hemen kapattırma konuyu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl