Arcade123
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 10
- Minecraft
- Jule
Discord:
Arcade#3475
Arcade#3475
fancylevelinchat: false kısmını tam tersi olan, "true" şeklinde değiştiriyoruz ve değiştirdikten sonrada kaydedip kapatıyoruz. Son adım olarak da eklentiyi sunucu içerisinden yeniden başlatıyorsunuz ve işte tam istediğiniz gibi ada seviyeleri ile karşı karşıya kalıyorsunuz. 2. isteğinize de geliyor olursak da bu bağlantıda olan konuyu incelemeniz yeterli olacaktır. Bence bu konu içerisinde, "Featherboard" eklentisi hakkında aradığınız her şey var. Olumlu veya olumsuz dönüşünü de bekliyorum :))Arcade#3475
ben zaten sohbette 1k 1m 1g gösterebiliyorum bunları türkçe gösterebilirmiyim*?Anladığım kadarıyla sunucunuz içerisinde var olan ada seviyelerini 1.000 seviye gibi göstermek yerine kısaltmalı olarak göstermek istiyorsunuz. Bu yüzden ada seviyelerini kısaltmalı olarak gösterebilmeniz için birkaç net ve nihai olan adım uygulamanız gerekiyor. Öncelikle, "ASkyblock" isimli eklenti dosyamızın içinde olan, "config.yml" dosyasına giriyoruz. Daha sonra da,fancylevelinchat: falsekısmını tam tersi olan, "true" şeklinde değiştiriyoruz ve değiştirdikten sonrada kaydedip kapatıyoruz. Son adım olarak da eklentiyi sunucu içerisinden yeniden başlatıyorsunuz ve işte tam istediğiniz gibi ada seviyeleri ile karşı karşıya kalıyorsunuz. 2. isteğinize de geliyor olursak da bu bağlantıda olan konuyu incelemeniz yeterli olacaktır. Bence bu konu içerisinde, "Featherboard" eklentisi hakkında aradığınız her şey var. Olumlu veya olumsuz dönüşünü de bekliyorum :))
featherboardı nasıl yapcam bide configdenAnladığım kadarıyla sunucunuz içerisinde var olan ada seviyelerini 1.000 seviye gibi göstermek yerine kısaltmalı olarak göstermek istiyorsunuz. Bu yüzden ada seviyelerini kısaltmalı olarak gösterebilmeniz için birkaç net ve nihai olan adım uygulamanız gerekiyor. Öncelikle, "ASkyblock" isimli eklenti dosyamızın içinde olan, "config.yml" dosyasına giriyoruz. Daha sonra da,fancylevelinchat: falsekısmını tam tersi olan, "true" şeklinde değiştiriyoruz ve değiştirdikten sonrada kaydedip kapatıyoruz. Son adım olarak da eklentiyi sunucu içerisinden yeniden başlatıyorsunuz ve işte tam istediğiniz gibi ada seviyeleri ile karşı karşıya kalıyorsunuz. 2. isteğinize de geliyor olursak da bu bağlantıda olan konuyu incelemeniz yeterli olacaktır. Bence bu konu içerisinde, "Featherboard" eklentisi hakkında aradığınız her şey var. Olumlu veya olumsuz dönüşünü de bekliyorum :))
Abdullah T.#0001
command /test:
trigger:
set {_level} to placeholder "askyblock_level"
#set {_level} to "[&73799]" ben askyblock kurarak denemedim ada levelinin [&73799] gibi göründüğünü varsaydım
send "%{_level}%"
set {_newlevel} to uncolored {_level} # renkli ise rengini kaldırdım
replace all "[" with "" in {_newlevel} parantezi varsa parantezini kaldırdım
replace all "]" with "" in {_newlevel}
send "%{_newlevel}%"
set {_char::*} to {_newlevel} split at "" #rakamları parçalara böldüm
send "%{_char::*}%"
send "%size of {_char::*}%" #rakamların adedine baktım
if size of {_char::*} is equal to 5: #Benim testimde adedi 5 olduğu için 5 yazdım
set {_adalevel} to {_char::1} #rakamlardan ilkini aldım
set {%player%.adalevel} to "%{_adalevel}%K" # 1K gibi görünecek şekilde ayarladım
send "%{%player%.adalevel}%"
Arcade#3475
yükledim aynı 1k 1m 1g oluyorPython:command /test: trigger: set {_level} to placeholder "askyblock_level" #set {_level} to "[&73799]" ben askyblock kurarak denemedim ada levelinin [&73799] gibi göründüğünü varsaydım send "%{_level}%" set {_newlevel} to uncolored {_level} # renkli ise rengini kaldırdım replace all "[" with "" in {_newlevel} parantezi varsa parantezini kaldırdım replace all "]" with "" in {_newlevel} send "%{_newlevel}%" set {_char::*} to {_newlevel} split at "" #rakamları parçalara böldüm send "%{_char::*}%" send "%size of {_char::*}%" #rakamların adedine baktım if size of {_char::*} is equal to 5: #Benim testimde adedi 5 olduğu için 5 yazdım set {_adalevel} to {_char::1} #rakamlardan ilkini aldım set {%player%.adalevel} to "%{_adalevel}%K" # 1K gibi görünecek şekilde ayarladım send "%{%player%.adalevel}%"
%skript_%player%.adalevel% Bana ait değildir.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!