Bulundu SkyBlex hub sunucusu rehberini arıyor! Önceliğimiz saygı ve adalet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsmim: Ilhan
Yaşım: 18
İstanbul'da yaşıyorum
Discord adresim şu: IBerlinI#5476

İsmim, EnesDoruk
Yaşım, 16
İstanbul'da yaşıyorum
Discord adresim şu , EnesTR#4733

Eskiden Kendime Ait Bir Serverimde Vardı Adminlik, Modluk, Rehberlik Alanında Gelişmişimdir.İlk Zamanlar 6 sw de Rehberlik yaptım.Oyunu Yaklasık 2 yıldır oynamıyor.taki serverim kapandıgından beri ama geri dönülebilir

İsmim, EnesDoruk
Yaşım, 16
İstanbul'da yaşıyorum
Discord adresim şu , EnesTR#4733

Eskiden Kendime Ait Bir Serverimde Vardı Adminlik, Modluk, Rehberlik Alanında Gelişmişimdir.İlk Zamanlar 6 sw de Rehberlik yaptım.Oyunu Yaklasık 2 yıldır oynamıyor.taki serverim kapandıgından beri ama geri dönülebilir
İletişime geçmiş bulunmaktayım.

Yorum yapanların çoğunda gördüğüm bir özellik var. Tüm kelimeleri büyük harfle başlayarak yazmaları. Allah aşkına lütfen biraz Türkçemize dikkat edelim.

Yorum yapanların çoğunda gördüğüm bir özellik var. Tüm kelimeleri büyük harfle başlayarak yazmaları. Allah aşkına lütfen biraz Türkçemize dikkat edelim.
Katılıyorum, haklısınız Furkan Bey. Lütfen Türkçe kurallarına uygun yazalım arkadaşlar. Konuda da dediğim gibi, esas kural Türkçe kuralları.

İsmim, Zeki Can AYDIN
Yaşım, 20
Edirne'de yaşıyorum
Discord adresim şu, *#3225

İsmim, Egemen GÜL
Yaşım, 14
Çanakkale'de yaşıyorum
Discord adresim şu, jossian#9923

Ek bilgi: Kendi sunucularım oldu ve birçok sunucuda da çalıştım tecrübeli biriyim.

İsmim, Egemen GÜL
Yaşım, 14
Çanakkale'de yaşıyorum
Discord adresim şu, jossian#9923

Ek bilgi: Kendi sunucularım oldu ve birçok sunucuda da çalıştım tecrübeli biriyim.
Biz tecrübe değil, sağlam bir karakter ve Türkçe kurallarına uyan birileri arıyoruz. Discord üzerinden iletişime geçiyorum, deneneceksiniz.

bandicam 2018-06-13 19-35-00-559.jpg

Bu Host Size mi ait ?

İsmim, Muhamemd Yeşilyurt
Yaşım, 15
Ispartal'da yaşıyorum
Discord adresim şu, мυнαммє∂#4489

İsmim, Ömer Faruk Demir
Yaşım, 15
Adana da yaşıyorum
Discord adresim şu, XxKaraBatakxX#3590

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl