Çözüldü Sktiptr yeni başladım ve sorularım var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pehlivangenc

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
1- Skriptte standart addonlar nedir veya sizin kullandığınız addonlar

2- {Test.%player%} ile {test::%player%} arasındaki fark ve hangisini kullanmalıyım

3- 1 tick mi hızlı yoksa 0.1 second mu?

4- tick den daha hızlı kullanabileceğim bir şey varmı

Şimdiden teşekkür ederim yardımcı olan arkdaşlara

Son düzenleme:
2.ci Soruya Bir Cevabım Yok Çünkü Nadir Kullanıyorum Kullandığım Zamanda {örnek.%player%} Kullanıyorum (Skriptlerim Bu Konulara Yönelik Olmaz Çoğu Seferde :D)

1) TusKe / SkRayFall / SkUtilities / WildSkript Gibi Bu Addonlar Bence Her Serverde Olması Gerekiyor En Azından 2-3 Tanesi Zorunludur Yoksa GUI Vb Yapamassınız

3) 1 Tick Daha Hızlıdır Çünkü 1 Tick 0.05 Saniyeye Denk Gelir

2.ci Soruya Bir Cevabım Yok Çünkü Nadir Kullanıyorum Kullandığım Zamanda {örnek.%player%} Kullanıyorum (Skriptlerim Bu Konulara Yönelik Olmaz Çoğu Seferde :D)

1) TusKe / SkRayFall / SkUtilities / WildSkript Gibi Bu Addonlar Bence Her Serverde Olması Gerekiyor En Azından 2-3 Tanesi Zorunludur Yoksa GUI Vb Yapamassınız

3) 1 Tick Daha Hızlıdır Çünkü 1 Tick 0.05 Saniyeye Denk Gelir
Teşekkür ederim peki tick den daha hızlı bir şey varmı?

3. 1 tick 0.05 saniye dior minecraft gamepedia resmi sitesinde

2.{örnek.%player%} yerine ben {örnek::%player% } kullanmak daha kolayıma geliyor çünkü örnek.%player% bu normal variabledir :: list variabledir skript rehberinde yazıyor hepsi okuyup ögrenebilirsin

1 - Tuske, skQuery, skRayfall ana addonlar diyebiliriz. (Diğerleri yapacağınız şeye göre değişir zaten Skript'in son sürümlerinde çoğu şeyi kendisi yapabiliyor)

2 - Rehber - Değişkenler - Variables | Skript'te Bilinmesi Gereken şeyler | Bölüm #2 ve https://www.mc-tr.com/konu/skriptlerde-en-cok-hata-yapilan-seyler.49695/ konularına göz atmanızı tavsiye ederim.

3 - 1 tick 0.05 saniyeye, 20 tick 1 saniyeye eşittir.

4 - tickden daha hızlı bir şey maalesef ki yok.
4.te yanlışın var tickten hızlı adanalılar var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl