Çözüldü Skriptte renkli cam, yün vs. sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted Users 36797

Clasrium 2021
Elmaslar
125

Discord:

bilisim

Arkadaşlar skript yazarken tuske menüsü kullanırken şey sorunu oluyor.Mesela renkli cam,kil,ürün aklınıza gelebilecek renkli blokları kullanamıyorum hata alıyorum
Mesela:
grass_pane hata vermiyor.
green_grass_pane hata veriyor.
Sorunu nedir ? Tüm renkli bloklarda bu sorun var

_ yerine boşluk kullanın, * green glass pane, * glass pane ve light green glass pane bunlardan birisinin olması gerek.

Arkadaşlar skript yazarken tuske menüsü kullanırken şey sorunu oluyor.Mesela renkli cam,kil,ürün aklınıza gelebilecek renkli blokları kullanamıyorum hata alıyorum
Mesela:
grass_pane hata vermiyor.
green_grass_pane hata veriyor.
Sorunu nedir ? Tüm renkli bloklarda bu sorun var
Sunucu ve Skript sürümünüze göre değişiklik gösterir. Skript klasöründe bulunan "Alieses" dosyasının içerisinde istediğiniz şeyi aratarak bulabilirsiniz.

Sunucu ve Skript sürümünüze göre değişiklik gösterir. Skript klasöründe bulunan "Alieses" dosyasının içerisinde istediğiniz şeyi aratarak bulabilirsiniz.
aliases dosyası yok. :D

_ yerine boşluk kullanın, * green glass pane, * glass pane ve light green glass pane bunlardan birisinin olması gerek.
* glass pane
light green glass pane
bu ikisi çalıştı bunun diğer renkleri neler? diğerlerini uyguladığımda hata veriyor. kaynak atar mısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl