Çözüldü Skriptte bir hata var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MrEmRe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.131
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrEmRe

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
28
Minecraft
MrEmRe

Discord:

Mr.EmRe#0001

Şimdi bu kod adamlar bi iş yaptığında miktarı yazıyor onu ayarladım oralar sağlam okey, fakat yazı da sıkıntı var bakın şimdi,
Kod:
            send "&e1 &7Bitcoin Hesabınıza Eklendi." and "&7Yeni &cBitcoin &7Miktarın: &e%{bitcoin::%{_a}%}%" to {_a}

Bu kod chatte çıkıyor yeni bitcoin miktarın : sayı yazacağına burada bi koordinat yazıyor, ayrıca kazanılacak şeyin yerini değiştiriyorum gene aynı koordinat.
Bu sorunu nasıl çözebiliriz ?

Şimdi bu kod adamlar bi iş yaptığında miktarı yazıyor onu ayarladım oralar sağlam okey, fakat yazı da sıkıntı var bakın şimdi,
Kod:
            send "&e1 &7Bitcoin Hesabınıza Eklendi." and "&7Yeni &cBitcoin &7Miktarın: &e%{bitcoin::%{_a}%}%" to {_a}

Bu kod chatte çıkıyor yeni bitcoin miktarın : sayı yazacağına burada bi koordinat yazıyor, ayrıca kazanılacak şeyin yerini değiştiriyorum gene aynı koordinat.
Bu sorunu nasıl çözebiliriz ?
Bu şekilde bir şeyi maalesef ki çözemeyiz tam kodu atarmısın.

Ücretli yaptırdım atamam. Sıkıntılı olan kısmı attım ?

Ücretli yaptırdım atamam. Sıkıntılı olan kısmı attım ?
Böyle pek yardım edemem ama tahminimce {bitcoin::%{_a}%} variablesini yanlış bir şeye setlemişsindir bir bak.

Böyle pek yardım edemem ama tahminimce {bitcoin::%{_a}%} variablesini yanlış bir şeye setlemişsindir bir bak.
Hayır bi sıkıntı yok skriptte. Skripti atan arkadaşın sunucusunda rahatca çalışıyor localhost sunucusu, ondaki eklentileri aldım squery vs ekledim onda sorunsuz çalıştığı halde bende sıkıntılı ?

Eğer ücretli aldıysanız, ücretli alıdğınız kişiye sormanız daha mantıklı olacaktır.

Eğer ücretli aldıysanız, ücretli alıdğınız kişiye sormanız daha mantıklı olacaktır.
Zaten onla da sunucumda ortağız şu an ortaklık yaptık. Dediğim gibi onun skripti yaptığı pakette deniyorum çalışıyo sorunsuz, bizim pakette olmuyor. Onda olan eklentileri de koydum sunucuma gene sıkıntılı!
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ne yapabiliriz ?

Son düzenleme:
Zaten onla da sunucumda ortağız şu an ortaklık yaptık. Dediğim gibi onun skripti yaptığı pakette deniyorum çalışıyo sorunsuz, bizim pakette olmuyor. Onda olan eklentileri de koydum sunucuma gene sıkıntılı!
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ne yapabiliriz ?
Gerekli addonlar sunucunuzda mevcut mu?

ver
ver skript
ver skquery
ver tuske

komutlarını yazıp çıkanları buraya atmalısınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl