Skript Paylaşımı SkriptStory EliteVerison

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ATerosa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.104
  • Etiketler Etiketler
    skript
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ATerosa

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
24
Selamlar ; Sizlere Bir Zaman SkriptStory Atmıştım Ve Güncelleme Yapamama Sıkıntısızı Mevcuttu Sizlerde Daha Çok Kod İstemiştiniz
4PJdZL.png

Buraya mc-tr.com yazarsanız otomatik olarak girecektir daha sonradan kaldırıcaz ve hersezin kendine özel olcaktır .

Jag57Y.png

Menu Bölümü :) Güzl Bir Şekilde EEditleim

broO2Z.png

Genel Olan Menu Ekranı
Amacamız SSkrit Yazmayı Daha Hızlandırmak Ve Bilmenlere Destek Olmaktır
Saygılarımla Bizimle İş Yapmak İsteyenleri Bekliyorum :)
Alta Yorum ve beyanlarrınızı belirtireniz sevinirim​
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Virüs Diyebiliyor Ama Kesinlike Virüs Yoktur
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Virüs Total Trojen Olarak Göstermiş Güncelleme Sistemiden Dolayıdır AntiVirüsler Hata Verirse Kapatnız

Son düzenleme:
Başarılı bir çalışma olmuş. Ancak konu içerisinde daha düzgün bir Türkçe kullanmış olsaydınız daha net ne olduğunu anlayacaktım :)

Başarılı bir çalışma olmuş. Ancak konu içerisinde daha düzgün bir Türkçe kullanmış olsaydınız daha net ne olduğunu anlayacaktım :)
Kurusa Bakmayın Pek Konu Düzeni Bilmiyorum

Başarılı Olmuş :D Tebrikler İyi Forumlar

Sistemde Ekli Değilsiniz ??

Başarılı :) Galiba tek bahsetmediğin şey program dili :D

Daha fazla geliştirilmesi lazım şuanda tek işlevi hazır skriptler ki onları da forumda bulmak mümkün
Tavsiyelerim:
Event conditions effect ve diğerlerini ayrı sayfalarda Türkçe açıklama ve örnekleriyle paylaşman eğer üşenmesem bende böyle bir şey yapabilirim :D ama maalesef ki üşeniyorum.
Basit ve sade bir gui her şey çok üst üste gelmiş ekranları biraz geniş tutarsan daha güzel görünür.
Şifre ile girmek son derece gereksiz geldi bana sonuçta ücretsiz bir paylaşım bu.

Daha fazla geliştirilmesi lazım şuanda tek işlevi hazır skriptler ki onları da forumda bulmak mümkün
Tavsiyelerim:
Event conditions effect ve diğerlerini ayrı sayfalarda Türkçe açıklama ve örnekleriyle paylaşman eğer üşenmesem bende böyle bir şey yapabilirim :D ama maalesef ki üşeniyorum.
Basit ve sade bir gui her şey çok üst üste gelmiş ekranları biraz geniş tutarsan daha güzel görünür.
Şifre ile girmek son derece gereksiz geldi bana sonuçta ücretsiz bir paylaşım bu.
İlk Başta Ücretliydi Diğer Forumlar Kullanmasın Diye Böyle Bir Olay Oluşturuldu

her tarafına Mc-tr reklamı linki koy :D
Abartmaya Gerek Yok
[DOUBLEPOST=1494764278,1494748357][/DOUBLEPOST]
Tavsiyelerim:
Basit demiştin ama C# en zor dillerden biri . Bu iş gorundüğü kadar kolay değildir. Bunun üşenmeklr alakalı yok işi bildemeden konuya girmeye gerek yoktur. O ekranın altına en az 1000 satırlık kod yazıyor tek sayfasında

Abartmaya Gerek Yok
[DOUBLEPOST=1494764278,1494748357][/DOUBLEPOST]
Basit demiştin ama C# en zor dillerden biri . Bu iş gorundüğü kadar kolay değildir. Bunun üşenmeklr alakalı yok işi bildemeden konuya girmeye gerek yoktur. O ekranın altına en az 1000 satırlık kod yazıyor tek sayfasında
istersen tekrardan oku basit dediğim yeri. Tavsiyelerimden biri o, görünüşünü basitleştir herşey çok iç içe girmiş yazıyor. Ayriyetten bende C# programlamacısıyım yani bilmediğim birşey değil. bilmeden konuya girme demişsin ancak ben C# biliyorum yani bu durumda bilmeden konuya giren bu cevabınla sen oluyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl