Çözüldü Skriptlerime Permisson Ekleyemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SemihTuna34

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
54
Minecraft
Renthor

Discord:

Renthor#6935

Merhaba MC-TR Üyeleri

Bugün Size Yardım Etmek Yerine Sizden birşey İsteyeceğim.

Skript Yazarken Permisson Kullanamıyorum Yani Örneğin "if player has permisson "perm.sk" Gibi Veya "permisson: perm.sk" Gibi Şeyleri Kullanamıyorum.
Bu Benim İçin Büyük Bir Facia Çünkü Yakın Zamanda Kapsamlı Bir Skript Yapacağım Ve Bu Skripti Satacağım (Onaylı Satıcı Aldıktan Sonra) Ve Bu Bana Büyük Bir Engel Oluşturuyor. Yardım Edebilecek Arkadaşları Bekliyorum.

Pluginlerde Version Sayıları Olmadığından Bakamadım Skript Versiyonuna Fakat Sunucu Versiyonu 1.8.x.

İyi Forumlar

Kod:
command /deneme:
    usage: /deneme
    aliases: /deneme
    permission: sk.deneme
    permission message:&9Yetkin Yok!
Örnek olarak böyle yapabilirsin.

Merhaba MC-TR Üyeleri

Bugün Size Yardım Etmek Yerine Sizden birşey İsteyeceğim.

Skript Yazarken Permisson Kullanamıyorum Yani Örneğin "if player has permisson "perm.sk" Gibi Veya "permisson: perm.sk" Gibi Şeyleri Kullanamıyorum.
Bu Benim İçin Büyük Bir Facia Çünkü Yakın Zamanda Kapsamlı Bir Skript Yapacağım Ve Bu Skripti Satacağım (Onaylı Satıcı Aldıktan Sonra) Ve Bu Bana Büyük Bir Engel Oluşturuyor. Yardım Edebilecek Arkadaşları Bekliyorum.

Pluginlerde Version Sayıları Olmadığından Bakamadım Skript Versiyonuna Fakat Sunucu Versiyonu 1.8.x.

İyi Forumlar

Sunucunda vault yok çünkü.

Vault Olmasına Rağmen Olmuyor Ve Tüm Skript Addonları Mevcut
Birde Sürüm Değiştirerek Deneyeceğim Öneriniz İçin Teşekkürler

command /deneme:
trigger:
if player has permission "sk.deneme":

Sunucunuzda permission ile alakalı bir eklenti yüklü değil sanki.
Essentials, GroupManager (veya aynı işlevi gören eklentiler) ve Vault yüklü mü?

Eklenti listenizi atarsanız eksik eklentinizi söyleriz.

71408

NOT: Plugin Ve Skript Test Serverimdir. 1.8.x.

LuckPerms diğer tüm Perm eklentilerine göre daha iyidir ve tabii ki yapabilirsiniz. O eklentileri tercih etmeyin, pek iyi değiller. LuckPerms ile ilgili bir sorunuz olursa çekinmeden sorun.
Neden Büyük Server Açan Arkadaşlarımın LuckPerms Veya Daha Farklı Birşey Kullandığını Şimdi Anladım :D

Sadece Şimdi Permisson İçeren Bir skript Yazmak Kaldı En Basitinden

71411

LuckPerms Den Kaynaklanan Bir Sorun Ne Yapabilirim? CraftBukkit Yerine Spigot Kullanmammı Gerek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl