Çözüldü Skriptlerimde garip bir hata alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaruhaNTR

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
20
Minecraft
TheSaruhaN

Discord:

TheSaruhaN#7255

Arkadaşlar kullandığım skriptlerde garip bir hata alıyorum. Bu skriptleri önceden kullanıyorudum
fakat hiçbir hata almıyordum ama ne olduysa şimdi hata alıyorum. Skript, vault, skrayfall, skquery
güncelledim fakat düzelmedi. Yardım eden herkese şimdiden teşekkür ederim.

Hata şu​
Kod:
command /sil:
    permission: chati.sil
    permission message: &3Faction &8» &7Bunu yapamazsın.
    trigger:
        loop 100 times:
            broadcast ""
        send players title "&aSohbet Temizlendi" with subtitle "&7Lütfen Konuşmalarınıza Dikkat Edin" for 2 seconds
        play raw sound "random.orb" at players with pitch 1 volume 10
        stop
Mesela bu skriptin 7. satırındaki 'Players' kısmı çalışmıyor ama sohbeti siliyor.
Bu hata tüm skriptlerim için geçerli. Yani kodlarımdaki 'players' yazılı satırlar çalışmıyor hata veriyor.​

send @a kullanınız.

Arkadaşlar kullandığım skriptlerde garip bir hata alıyorum. Bu skriptleri önceden kullanıyorudum
fakat hiçbir hata almıyordum ama ne olduysa şimdi hata alıyorum. Skript, vault, skrayfall, skquery

Hata şu​
Kod:
command /sil:
    trigger:
        loop 100 times:
            broadcast ""
        send players title "&aSohbet Temizlendi" with subtitle "&7Lütfen Konuşmalarınıza Dikkat Edin" for 2 seconds
        stop
Mesela bu skriptin 7. satırındaki 'Players' kısmı çalışmıyor ama sohbeti siliyor.
Bu hata tüm skriptlerim için geçerli. Yani kodlarımdaki 'players' yazılı satırlar çalışmıyor hata veriyor.​
Kod:
command /sil:
    trigger:
        loop 100 times:
            broadcast ""
        send title "&aSohbet Temizlendi" with subtitle "&7Lütfen Konuşmalarınıza Dikkat Edin" for 2 seconds to players
        stop
Bunu Deneyebilir Misin ?

Hata şu​
Kod:
command /sil:
    trigger:
        loop 100 times:
            broadcast ""
        stop
Yukarıdakini Denemene Gerek Yok Senin Skriptini Kendi Bilgisayarıma Kurduğum Sunucuda Skript Başarılı Bir Şekilde Çalıştı Büyük İhtimal Skript Addonlarıyla İlgili Bir Sorundur Bu Konuda Da Akla En Yatkın Addon "skRayFall" Dur. Çünkü Title Gönderme O Addon İle Alakalıdır.

Sorun factions pluginindeymiş onu güncelleyince sorun düzeldi. Konu kilitlenebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl