Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüSkriptleri oyuncular kullanamıyor (you cant do this permissions)
Bunu yapan bir eklenti skriptinde perm yok eklenti engelliyor o eklentiden ayarlaman lazım "1 santi için bu komutu yazamazsın" şeklinde yazdığın yazının plugininden çözebilirsin
Bu arada şu an tekrar kontrol ettim ecs için player permi yokmuş. Hatta gariptir ki /sandıkmarket değil /ecs create ile market açılıyor. Garip bir şekilde skriptte bir haller var ama anlamadım. 2.9.3 sürümü yüklü ve konsolda hiç yok :(
Sorun sandıkmarket komutunda değil sorun ecs create komutunda, ecs create permini istiyor. Ayrıca 3 text koyup yalnızca 1 texti check ettiriyorsun diğer textler boşken /ecs create %arg-2% %arg-3% nasıl yapacak :D
Sorun sandıkmarket komutunda değil sorun ecs create komutunda, ecs create permini istiyor. Ayrıca 3 arg koyup yalnızca 1 argı check ettiriyorsun diğer arglar boşken /ecs create %arg-2% %arg-3% nasıl yapacak :D
Hocam ecs create permi yok ki ?
Ayrıca /ecs create satış fiyatı - alış fiyatı komutu oyuncularda çalışıyor. Skript ile türkçeleştirme konusunda problem var
Arg konusuna gelirsek arg 2 arg 3 pluginin kendisinde olduğundan dolayı eklemek gerekmedi
Örneğin oyuncu sadece /sandıkmarket yazdığında ona nasıl kuracağının bilgisini veriyor
Sonra "kur" %arg% kullandığında <alım> ve <satım> kısımları Arg2 ve arg 3 oluyor diye biliyorum
Hata varsa lütfen uyarın düzelteyim de şu beladan kurtulayım :D
İhale komutunda olan hata için chat ve commands için kullandığın bir eklenti varmı Örneğin sohbet koruması vb.
Skript aşağıda ki şekilde sorunsuz çalışıyor alacağın tüm hata ecs komutu ile ilgilidir.
Kod:
command /sandıkmarket [<text>] [<text>] [<text>]:
trigger:
if arg 1 is not set:
send ""
send "&e&l❝ §x§F§F§E§2§5§9§lʜ§x§F§F§D§A§5§8§lᴏ§x§F§F§D§1§5§7§lɢ§x§F§F§C§9§5§6§lᴡ§x§F§F§C§0§5§4§lᴀ§x§F§F§B§8§5§3§lʀ§x§F§F§A§F§5§2§lᴛ§x§F§F§A§7§5§1§ls &e&l❞"
send ""
send "&a/sandıkmarket kur <alım> <satım> &7- &eSandık marketi oluşturur."
send ""
stop
else if arg 1 is "kur":
if arg 2 is set:
if arg 3 is set:
execute player command "/ecs create %arg 2% %arg 3%"
stop
else:
send ""
send "&e&l❝ §x§F§F§E§2§5§9§lʜ§x§F§F§D§A§5§8§lᴏ§x§F§F§D§1§5§7§lɢ§x§F§F§C§9§5§6§lᴡ§x§F§F§C§0§5§4§lᴀ§x§F§F§B§8§5§3§lʀ§x§F§F§A§F§5§2§lᴛ§x§F§F§A§7§5§1§ls &e&l❞"
send ""
send ""
stop
else:
send ""
send ""
send ""
stop
Ekstradan bilgi vereyim eğer alım satım değerleri yalnızca sayı olacaksa [<text>] değil [<integer>] kullan.
İhale komutunda olan hata için chat ve commands için kullandığın bir eklenti varmı Örneğin sohbet koruması vb.
Skript aşağıda ki şekilde sorunsuz çalışıyor alacağın tüm hata ecs komutu ile ilgilidir.
Kod:
command /sandıkmarket [<text>] [<text>] [<text>]:
trigger:
if arg 1 is not set:
send ""
send ""
send ""
stop
else if arg 1 is "kur":
if arg 2 is set:
if arg 3 is set:
execute player command "/ecs create %arg 2% %arg 3%"
stop
else:
send ""
send ""
send ""
stop
else:
send ""
send ""
send ""
stop
Chat Manager plugini var
Komutları gizlemek için plhide plugini kurmuştum fakat plhide yi devre dışı bıraktım ama sonuç olumsuz.
Bunun dışında farklı bir plugin yok
Chat Manager plugini var
Komutları gizlemek için plhide plugini kurmuştum fakat plhide yi devre dışı bıraktım ama sonuç olumsuz.
Bunun dışında farklı bir plugin yok
Banlı komut değil örneğin ChatManagerda komut kullanırken anti-spam özelliği var böyle bir özellik olabilir, eğer yoksa CTRL+F yi aç Dosyalarda Bul seç ve aşağıda attığım şekilde arat bunu.
Banlı komut değil örneğin ChatManagerda komut kullanırken anti-spam özelliği var böyle bir özellik olabilir, eğer yoksa CTRL+F yi aç Dosyalarda Bul seç ve aşağıda attığım şekilde arat bunu. Ekli dosyayı görüntüle 253120