Bulundu SKRİPTLE YAPILAN BİR İTEME KOD VERME

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MehmetBademkiran

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
17
Minecraft
bademkiran

Discord:

bademkiran#7610

bazı serverlerda gordum mesela skriptle bi item yapıyolar bitane chest işte sag tıklıyosun şansına spawner cıkabilir belki işte herneyse adam onu markette satmak için bi kod kullanmış hatırlamıyorum kodu ama boyleydi galiba Chest#29A1 felan ben nası boyle yaparım hocam @Joka [proluğun tutsun artık bana joka]

Kod:
command /kutuver [<offline player>]:
    permission: kutu.admin
    permission message: &3Soul &8&l» &7Bunun için gerekli yetkiye sahip değilsin.
    trigger:
        if arg-1 is online:
            give 1 chest named "&8&l» &aSpawner Kutusu" to arg-1
            send "&3Soul &8&l» &7Başarıyla &a%arg 1% &7adlı kişiye spawner kutusu verdin." to player
            send "&3Soul &8&l» &a%arg 1% &7adlı yetkili sana spawner kutusu verdi!" to arg-1
            send player title "&3Soul" with subtitle "&7Başarıyla kutu verildi." for 3 seconds
            send arg-1 title "&3Soul" with subtitle "&7Bir yetkili kutu verdi!" for 3 seconds
        else:
            send "&3Soul &8&l» &a%arg 1% &7şu anda aktif değil." to player

on rightclick holding a chest:
    if tool's name is "&8&l» &aSpawner Kutusu":
        cancel event
        send player title "&3Soul" with subtitle "&7Spawner kutusu açılıyor..." for 3 seconds
        remove 1 chest named "&8&l» &aSpawner Kutusu" from player's inventory
        chance of 25%:
            execute console command "ss give %arg 1% irongolem"
            send "&3Soul &8&l» &7Spawner kutusundan &a1 Iron Golem Spawner çıkardın." to player
            stop
        chance of 25%:
            execute console command "ss give %arg 1% pigman"
            send "&3Soul &8&l» &7Spawner kutusundan &a1 Zombie Pigman Spawner çıkardın." to player
            stop
        chance of 25%:
            execute console command "ss give %arg 1% snowgolem"
            send "&3Soul &8&l» &7Spawner kutusundan &a1 Snow Golem Spawner çıkardın." to player
            stop
        chance of 25%:
            send "&3Soul &8&l» &7Kutudan hiçbir şey kazanamadın." to player
            stop
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Buyrun. skRayFall eklentisi gerekir.

hocam tamam bunun kodunuda yazsaydın Mesela şöyle
Ben bunu markette satacam ama nası kodu olması lazım,
Market
1
B:FREE
Chest#2381

satıcağın itemi eline al ve /iteminfo yaz. o kodla markette sat. ChestShop eklentisi gerekir.

hocam tamam bunun kodunuda yazsaydın Mesela şöyle
Ben bunu markette satacam ama nası kodu olması lazım,
Market
1
B:FREE
Chest#2381
Dostum /kutuver <İsim> yazarak kutuyu alacaksın. Sonra ChestShop eklentisi varsa /Iteminfo yazacaksın. Oradaki kod senin istediğin koddur.

tamam aga vallaha çok teşekkürler konu kilitleybilirsin buarada adın ne hiç bilmiyom :D verdim 35lik repini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl