Deleted Users 121562
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 33
Dener misin?
Kod:shoot a fishing hook from the player
Neden? Olta kancasında "projectile" sınıfına giriyor amaBöyle bir şeyi yapamazsın.
Kardan İsmail#0130
import:
net.minecraft.server.v1_8_R3.EntityFishingHook
command /hookTest:
trigger:
set {world} to player.getWorld().getHandle()
set {hook} to new EntityFishingHook({world}, player.getHandle())
{world}.addEntity({hook})
Yaparsan minnettar olurum.Yapılması imkansız değil ancak bunu burada yapabilecek pek insan yok, eski sürümlerde Bukkit fishing hook'un manual olarak spawlanmasını direkt olarak engellemiş, şimdiki sürümlerde durum nasıldır bilemiyorum. Eğer lazımsa bir şeyler yapabilirim senin için.
Kardan İsmail#0130
import:
command /hookTest:
trigger:
loop 500 times:
set {_world} to player.getWorld().getHandle()
set {_hook} to new EntityFishingHook({world}, player.getHandle())
{_world}.addEntity({_hook})
delete {_hook} and {_world}
import:
command /hookTest:
permission: admin.hook
trigger:
set {_world} to player.getWorld().getHandle()
set {_hook} to new EntityFishingHook({_world}, player.getHandle())
loop 20 times:
{_world}.addEntity({_hook})
Teşekkürler yardımın için konu kilit.Çok fazla olta çıkartıyor ve drop yiyor oyuncu ancak önceki kodun üzerinden gittiğimde de konsola hata spamlıyor. Bir çözüm bulucam, birazcık beklemen lazım.Kod:import: net.minecraft.server.v1_8_R3.EntityFishingHook command /hookTest: trigger: loop 500 times: set {_world} to player.getWorld().getHandle() set {_hook} to new EntityFishingHook({world}, player.getHandle()) {_world}.addEntity({_hook}) delete {_hook} and {_world}
----
Maalesef hata spamlıyor ve sunucuyu donduruyor. Loop kısa olursa ufacık bir süreliğine donar ve fark edilmeyebilir ancak çok fazla kullanacaksan sorun çıkarabilir. Bukkit forumlarında çok uzun zaman önce bunu farklı yollarla yapanlar buldum ancak Skript üzerinde yapmak ya imkansız ya da çok uğraştırır, maalesef o kadar vaktim yok.Kod:import: net.minecraft.server.v1_8_R3.EntityFishingHook command /hookTest: permission: admin.hook trigger: set {_world} to player.getWorld().getHandle() set {_hook} to new EntityFishingHook({_world}, player.getHandle()) loop 20 times: {_world}.addEntity({_hook})
Dondurmadan yapmanın tek yolu direkt olarak CraftBukkit'i editlemek, o da zor iş. Umarım işine yarar ancak biraz sakat.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!