Bulundu Skriptle Ada Oluşturma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erenslslsl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erenslslsl

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
28
Merhaba Arkadaşlar ben şunu istiyorum skyblock için ada oluşturma skripti lazım Askyblock eklentisi bende çalışmaıdığı ada oluşturmuyor diğer pluginleride denedim ama olmadı bundan dolayı /is yazınca etrafı alanla cevrili blok koydukda o alanın büyüyebilceği ve adada klasik yani sandık sandıkdaki buz lav su vb.
şeyler olcak ağaç olcak yani bunun için bir skript varmıdır

Merhaba Arkadaşlar ben şunu istiyorum skyblock için ada oluşturma skripti lazım Askyblock eklentisi bende çalışmaıdığı ada oluşturmuyor diğer pluginleride denedim ama olmadı bundan dolayı /is yazınca etrafı alanla cevrili blok koydukda o alanın büyüyebilceği ve adada klasik yani sandık sandıkdaki buz lav su vb.
Merhaba, Skyblock olaylarını çok bilmiyorum. Dünya mı oluşturmalı yoksa farklı bir olay mı olmalı ona göre söyleyebilirsen deneyebilirim.

yani şöyle "/ada oluştur" yazinca bir ada oluşucak ve bu ada yani böle etrafi alanla cevrili blok koydukca o alan genişlicek böyle yani
ama herkez ada oluştuturken belirli bir mesafade olcak yani bir ada oluşturdun sonraki ada bilmem 999999999999 blok sonra oluşturulcak yani böyle ada nasıl olcak dersin böyle L şeklinde biliyorsundur bence sandık olcak ağaç falan olcak öyle yani

yani şöyle "/ada oluştur" yazinca bir ada oluşucak ve bu ada yani böle etrafi alanla cevrili blok koydukca o alan genişlicek böyle yani
ama herkez ada oluştuturken belirli bir mesafade olcak yani bir ada oluşturdun sonraki ada bilmem 999999999999 blok sonra oluşturulcak yani böyle ada nasıl olcak dersin böyle L şeklinde biliyorsundur bence sandık olcak ağaç falan olcak öyle yani
Yeni dünya olarak mı oluşturacak?

nasıl yani her bir kişi için bir dünyamı oluşturulcak diyorsun

skyblock.webp

kral adanın şekli böyle olcak yani klasik

her kişi için bir dünya yani çok fazla dünya oluşturmuş oluruz lag falan yapmazmı şöyle olmazmı yani bir dünyada belirli aralıklarla adalar oluşturulsa

yani böyle bir adayı bir oyuncu nekadar büyülte bilir ki ama yani xyz şeklindemi sölememi istiyorsun yoksa aralarındaki blok sayısınımı

Askyblock'da tam olarak nasıl bir hata aldın? Zaten eklentisi olan bir şeye skript yazmak gereksiz olabilir.

şöyle diyelim yani her dünyayda en fazla 100 ada oluşsun bunlar arasındaki blok sayısıda yani eşit eşit bölünsün yapabilrimisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl