Skripter Yaza Bilen Kişi Lazım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DJTurkish
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 576
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DJTurkish

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
56
Aradaşlar Serverimizin Açılmasına Çok Kısa Bir Süre Kaldı Fakat Ben Hala Skripter Bulamadım
Benim Serverimde Skripter Olarak Çalışana Op+Skripter Tagı Vericem Bana Ulaşmak İçin Facebook Linkim:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

@Burak-TR

Yetkililerin Dikkatine İşim Görüldükten Sonra Konu Kilitlene Bilir Veya Çöp'e Taşına Bilir

@BayRotasizHD hergün aynı konu açmana gerek yok

not:ne zaman açıcaksınız sunucunuzu

Aradaşlar Serverimizin Açılmasına Çok Kısa Bir Süre Kaldı Fakat Ben Hala Skripter Bulamadım
Benim Serverimde Skripter Olarak Çalışana Op+Skripter Tagı Vericem Bana Ulaşmak İçin Facebook Linkim:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

@Burak-TR

Yetkililerin Dikkatine İşim Görüldükten Sonra Konu Kilitlene Bilir Veya Çöp'e Taşına Bilir
Dostum Küçük bir bilgi vereyim skripter skript yazan kişiye denir skripter yazan kişi aranır değil skript yazan kişi aranır yada skripter aranır yaparsanız konu başlığını düzeltmiş olursunuz :)

1. olarak - Skripter aramak değil de tavsiyem sana bu surec ıcın de faydalı onca bilgi var bu kadar aramakla zaman kaybedene kadar kendın yazmaya çalışsan öğrenirdin. 2. olarak - Yapamadıgın skriptleri forumda ayrılmış yer var SKRİPT YARDIM Adlı catıda sana seve seve yazabilecek yardım edebilecek bir cok arkadaşımız bulunmaktadır. [HASHTAG]#USENGECLIGEHAYIR[/HASHTAG]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl