- Elmaslar
- 190
- Minecraft
- UrfaKebab
Discord:
paysaae
paysaae
command /tpa:
executable by: players
trigger:
if player's balance greater than 500:
remove 500 from player's balance
else:
send "&cTPA atmak için 500TL'ye ihtiyacın var."
cancel event
paysaae
Teşekkürler deneyip haber vericemKod:command /tpa: executable by: players trigger: if player's balance greater than 500: remove 500 from player's balance else: send "&cTPA atmak için 500TL'ye ihtiyacın var." cancel event
paysaae
Kod:command /tpa: executable by: players trigger: if player's balance greater than 500: remove 500 from player's balance else: send "&cTPA atmak için 500TL'ye ihtiyacın var." cancel event[/CODE [/QUOTE]
Ne dediğini anlamadım ama sanırım parametrelerden bahsediyordun:Skriptte eksik olabilir daha denemedim ama sadece /tpa komutunuda yazınca ışınlamaz dimi
command /tpa [<player>]:
executable by: players
trigger:
if arg-1 is set:
if player's balance greater than 500:
remove 500 from player's balance
else:
send "&cTPA atmak için 500TL'ye ihtiyacın var."
cancel event
Berat#3972
hayır ışınlanmaz arg-1 is set yapmış yani arg-1 boş bırakılırsa ışınlanmaz kısacası tek oyuncu yazınca ışınlanmazSkriptte eksik olabilir daha denemedim ama sadece /tpa komutunuda yazınca ışınlamaz dimi
Bu arada bu ışınlamıyor sadece para alıyor eğer ışınlamasını istiyorsanız remove 500... kısmının altınaNe dediğini anlamadım ama sanırım parametrelerden bahsediyordun:
Kod:command /tpa [<player>]: executable by: players trigger: if arg-1 is set: if player's balance greater than 500: remove 500 from player's balance else: send "&cTPA atmak için 500TL'ye ihtiyacın var." cancel event
teleport player to arg-1's location in world "%arg-1's world%" yazarsanız çalışır muhtemelenDwordGG#2855
"command /tpa [<player>]:" yerine "on command /tpa [<player>]:" yapabilirsin.Ne dediğini anlamadım ama sanırım parametrelerden bahsediyordun:
Kod:command /tpa [<player>]: executable by: players trigger: if arg-1 is set: if player's balance greater than 500: remove 500 from player's balance else: send "&cTPA atmak için 500TL'ye ihtiyacın var." cancel event
executable by ve trigger kullandığım için on command yerine command kullandım ve command da da argüman ekleyebiliyoruz bu yüzden on command yapmaya ne gerek var?"command /tpa [<player>]:" yerine "on command /tpa [<player>]:" yapabilirsin.

efekurban
kullanamaz, on commandda argümen belirtilmiyor. Ek değişken ile halletmesi gerekiyor işlerini. Neyse, command daha iyi. On commanda gerek yok."command /tpa [<player>]:" yerine "on command /tpa [<player>]:" yapabilirsin.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!