Skripter Aranıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByZiya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 737
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ByZiya

MrNinja -> ByZiya
Elmaslar
206
Benim şu anda bir skriptere ihtiyacım var. İstediğim skriptleri kodlayan kişiye sunucumdaki en iyi VIPyi vereceğim. (EVİP+ 80TL)
Teşekkür ederim, iyi forumlar.

ben olabilirim her şeyin en iyisin kodlaymaam ama skripter arkadaslarımdan yardım alabilirim. yani
kodlayamadıgım skriptlerde skype : ghost_fire35

bilgilendiriyim istediğin skript çok zor ise vip için yapmazlar ufak birşey ise forumlara basvurabilirsin boşyere vip vermene gerek yok

Nasıl birşey istiyorsun tam olarak?

Rütbe sistemleri zaten PermissionsEx ve GroupManager olarak mevcut, istediğin tam olarak ne oluyor keşke açıklasan konunda :)

Biraz daha net olabilirsin ImperialSwag'in belirtiği gibi rütbe sistemi için olan pluginler bulunuyor. Tam ne istediğini anlamadım.

Skripter aramak yerine kendini zarara sokmak yerine skript öğrenebilirsiniz rütbe sistemi diyorsun internette bir suru rütbe sistemi var zaten hepside ayni bi skripter da aynı rütbe sistemini yapar boşu boşuna uğraşma kendin skript öğren derim.

Skripter aramak yerine kendini zarara sokmak yerine skript öğrenebilirsiniz rütbe sistemi diyorsun internette bir suru rütbe sistemi var zaten hepside ayni bi skripter da aynı rütbe sistemini yapar boşu boşuna uğraşma kendin skript öğren derim.
Öğret o zaman :D[DOUBLEPOST=1491804424,1491804364][/DOUBLEPOST]
Rütbe sistemleri zaten PermissionsEx ve GroupManager olarak mevcut, istediğin tam olarak ne oluyor keşke açıklasan konunda :)
İnternette var biliyorum fakat ben farklı istiyorum.

Öğret o zaman :D[DOUBLEPOST=1491804424,1491804364][/DOUBLEPOST]
İnternette var biliyorum fakat ben farklı istiyorum.
Bize de öğreten yoktu kendi çabamla öğrendim kendim başka skriptleri araştırarak öğrendim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl