Bulundu [Skripter Alımı] AZEPvP Sunucusu Skripter & Developer Arıyor!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CAvid1234
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.199
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CAvid1234

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2

Hepinize merheba arkadaşlar!Ben AZPvP serverinin sahibi Cavid.Faction sunucumdan yana bir pvp serveri açmak planına geldim.İyi pluginer ve ya skripterler arıyorum.İlk önce formu doldurun.

Gerekli Form:

Ad ve Soyad:
Deneyimler(Neler yaptınız?)
Kaç yıldır bu işle uğraşıyorsunuz?

Moderatör tarafından düzenlendi:
Ad ve Soyad: Emre Salgın
Deneyimler(Neler yaptınız?) Mimarlik disinda rehber mod admin kurucu pluginerlik yaptim.Plugin deneyimim yaklasik toplamda 4-5 oyunda scripter pluginer işleri ustlendim zaten edit atmasi birbirine benziyor :)
Kaç yıldır bu işle uğraşıyorsunuz? Yaklasik 2-3 yil arasi mc ile ugrastim bu surenin artacagina eminim :)

Deneyimler(Neler yaptınız?) Mimarlik disinda rehber mod admin kurucu pluginerlik yaptim.Plugin deneyimim yaklasik toplamda 8-5 oyunda scripter pluginer işleri ustlendim zaten edit atmasi birbirine benziyor :)
Kaç yıldır bu işle uğraşıyorsunuz? Yaklasik 4-5yil arasi mc ile ugrastim bu surenin artacagina eminim :)

Ad ve Soyad: Ibrahim
Deneyimler(Neler yaptınız?) Forumdaki Tüm Konularıma Bakabilirsiniz
Kaç yıldır bu işle uğraşıyorsunuz? 2 yıldır skript 7 yıldır mc

Ad ve Soyad: Baran Adalı
Deneyimler(Neler yaptınız?): FFA, UHCFFA,Gibi skriptleri BUG'suz bir şekilde kodluyorum.
Kaç yıldır bu işle uğraşıyorsunuz? Yaklaşık 2 sene

Ad ve Soyad:Toprak Şahin
Deneyimler(Neler yaptınız?)Spawn Market Arena Lobi ÇakmaLobi Bide Bitane Serverin Heryeri
Kaç yıldır bu işle uğraşıyorsunuz?6 Yıldır Devolperim Bide 4 Yıldır Builder Beni Yaparsanız Dahada İyi Server Gelişir

#1CAvid1234, 16 Haziran 2017[DOUBLEPOST=1501489327,1501489295][/DOUBLEPOST]Ad ve Soyad:Toprak Şahin
Deneyimler(Neler yaptınız?)Spawn Market Arena Lobi ÇakmaLobi Bide Bitane Serverin Heryeri
Kaç yıldır bu işle uğraşıyorsunuz?6 Yıldır Devolperim Bide 4 Yıldır Builder Beni Yaparsanız Dahada İyi Server Gelişir

#1CAvid1234, 16 Haziran 2017

Ad ve Soyad:Burak Bal
Deneyimler(Neler yaptınız?)Minigames Faction Skyblock OPSkyblock PVP Uhc Herşeyden Anlarım
Kaç yıldır bu işle uğraşıyorsunuz? 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl