Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
%{rtpportal::timer}% bu kod skriptte yazılı çalışıyor fakat bunu holograma aktarmalıyım, direkt bu kodu hologram pluginine yapıştırdım hata verdi bunun benzeri kodlarıda denedim olmadı yardım eder misiniz
%{rtpportal::timer}% bu kod skriptte yazılı çalışıyor fakat bunu holograma aktarmalıyım, direkt bu kodu hologram pluginine yapıştırdım hata verdi bunun benzeri kodlarıda denedim olmadı yardım eder misiniz
Skriptle zamanlayıcı yapmanın herhangi bir sakıncası yoktur. Tamamen kodun yazılışına bağlıdır. Bilmeyen insanların tavsiyelerine aldırmayın.
Bunun için placeholderapi pluginine skript extensionu yüklemeniz lazım.
Hatırladığım kadarıyla 3 farklı extension vardı ama sadece 1 tanesi çalışıyordu. Hangisi olduğunu hatırlayamadığım için 3ünü de atıcam. lütfen deneyip hangisinin çalıştığını bize de atarsanız diğerleri içinde faydalı olur.
/plugins/PlaceholderAPI/expansions/ dosyasının içine atıp /papi reload çekin
daha sonra hologramın placeholderini %skript_rtpportal::timer% yada %skript_rtpportal_timer% olarak değiştirip deneyin
Başka bir sorunuz olursa discorddan ulaşabilirsiniz.