Bulundu Skripteki zamanlayıcıyı holograma aktarma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Deervil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 86
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deervil

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
9
Minecraft
seytanbaba

Discord:

ciddi#5910

%{rtpportal::timer}% bu kod skriptte yazılı çalışıyor fakat bunu holograma aktarmalıyım, direkt bu kodu hologram pluginine yapıştırdım hata verdi bunun benzeri kodlarıda denedim olmadı yardım eder misiniz

%{rtpportal::timer}% bu kod skriptte yazılı çalışıyor fakat bunu holograma aktarmalıyım, direkt bu kodu hologram pluginine yapıştırdım hata verdi bunun benzeri kodlarıda denedim olmadı yardım eder misiniz
Skriptle zamanlayıcı yapmanın herhangi bir sakıncası yoktur. Tamamen kodun yazılışına bağlıdır. Bilmeyen insanların tavsiyelerine aldırmayın.

Bunun için placeholderapi pluginine skript extensionu yüklemeniz lazım.
Hatırladığım kadarıyla 3 farklı extension vardı ama sadece 1 tanesi çalışıyordu. Hangisi olduğunu hatırlayamadığım için 3ünü de atıcam. lütfen deneyip hangisinin çalıştığını bize de atarsanız diğerleri içinde faydalı olur.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

/plugins/PlaceholderAPI/expansions/ dosyasının içine atıp /papi reload çekin
daha sonra hologramın placeholderini %skript_rtpportal::timer% yada %skript_rtpportal_timer% olarak değiştirip deneyin

Başka bir sorunuz olursa discorddan ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl