Proje SKRİPTED:bulut tabanlı,aı skript yazma editörü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TBnasa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 415
Fikir güzel ama şu an en büyük problem şu: Bu işi zaten direkt yapay zekaya yaptırabiliyoruz yani kullanıcı açısından "neden senin siteyi kullanayım?" sorusunun cevabı net değil.

Bence burayı güçlendirmen lazım. Mesela:
Skript’e özel analiz (genel yapay zeka değil, direkt Skript mantığına odaklı yani mesela sadece skript odaklı bir yapay zeka eğitmek vb.)
Hataları kategori kategori ayırma (syntax, mantık, performans vb.)
Skript sürümlerine göre uyumluluk kontrolü
Optimizasyon kontrolü (İşte şurayı şöyle yaparsan kodun biraz daha rahat çalışmasını sağlarsın vb.)

Ekstra olarak mesela eğitim modu eklenebilir mesela kullanıcı video izledi bir kod yazdı çalışmadı atsın sitene yapay zeka tek tek nerde sorun var bu sorunu çözmek için neler yapılır detaylıca anlatsın. Şu an proje daha çok "AI ile kod yazdırma" gibi duruyor, bu da seni ChatGPT gibi araçlardan ayırmıyor. Ama Skript’e özel bir araç haline getirirsen kullanılabilir potansiyel var. Eline sağlık bu arada, fikrin yönü doğru ama biraz daha derinleştirmen gerekiyor.

Öncelikle teşekkür ederim.Aslında önceden sadece AI ile Skripte kodu yazmak vardı,sonradan bulut tabanlı IDE ye dönüştürme fikri geldi.Ama bu yolda sadece web editörü ve ona birkaç otomatik tamamlama ekledim.Bahsetiğiniz performans analizi ve sürüm uyumluluğu kontrolünü promt ile isteğe bağlı yapabiliyor ama ben bunu otomatik yapacak şekilde eklerim.

Eğitim modundan anladığım kadarıyla kullanıcı bir video izleyip yaptı kod çalışmadığında AI a soruyor ve AI da ona,örneğin kod da ufak bi stynax hatası ve bir kısım ise artık Skript in eski sürümlerinde kalmış ama çalışıyor. (bu kısımda Skriptin eski sürümünde kaldı bu daha modern bunu kullan diyebilir)Tekrardan teşekkür ederim önerilerinize ve fikirlerinize açığım.Son olarak bu projeyi yaparken kullandığım AI a yaklışımınız nedir yani AI'ı projede ne kadar kullanmalıyım ve kullanmamalıyım.

Son düzenleme:

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl