Çözüldü Skripte Özel Karakter eklemek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ali352001
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.339
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ali352001

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
5
Minecraft
Oyun_Tiryakisi

Discord:

alos#1836

Sorunlu kodum:
Kod:
add "{EntityId:Item,SpawnData:{Item:{id:dye,Damage:4,Count:1},Riding:{id:"Item",Item:{id:lapis_block,Count:1},Riding:{id:"Item",Item:{id:iron_ingot,Count:1},Riding:{id:"Item",Item:{id:iron_block,Count:1},Riding:{id:"Item",Item:{id:gold_ingot,Count:1},Riding:{id:"Item",Item:{id:gold_block,Count:1},Riding:{id:"Item",Item:{id:emerald,Count:1},Riding:{id:"Item",Item:{id:emerald_block,Count:1},Riding:{id:"Item",Item:{id:diamond,Count:1},Riding:{id:"Item",Item:{id:diamond_block,Count:1},Riding:{id:"Item",Item:{id:prismarine_crystals,Count:1,tag:{display:{Name:"&eOyun Parası",Lore:[&6Tanesi 10.000T Verir!]}}}}}}}}}}}}}},SpawnCount:1,SpawnRange:4,RequiredPlayerRange:5,Delay:5,MinSpawnDelay:5,MaxSpawnDelay:5,MaxNearbyEntities:10000}" to nbt of event-block

Ortadaki çift tırnaklardan dolayı ne yazdığını anlayamıyor. Nasıl düzeltebilirim?
Örneğin htmlde: " çift tırnak yapıyor skriptte napmam lazım?

Son düzenleme:
Amacınızı söyleyin o kod olmadan yapılabiliyorsa yapalım.

Özel bir spawner skripti yazıyorum ancak nbt değiştirme için " gerekiyor. Kısaca 1'den fazla item spawnlaması için şart.

Örnek; "Selam ""naber"" selam"

Şöyle göstereyim:

/setblock ~ ~1 ~ minecraft:mob_spawner 0 replace {EntityId:Item,SpawnData:{Item:{id:dye,Damage:4,Count:1},Riding:{id:"Item",Item:{id:lapis_block,Count:1}}},SpawnCount:1,Delay:10,MinSpawnDelay:20,MaxSpawnDelay:20}

bu koddaki " lar skripti bozuyor. Ben bu kodu nasıl skripte eklerim?

/setblock ~ ~1 ~ minecraft:mob_spawner 0 replace {EntityId:Item,SpawnData:{Item:{id:dye,Damage:4,Count:1},Riding:{id:""Item"",Item:{id:lapis_block,Count:1}}},SpawnCount:1,Delay:10,MinSpawnDelay:20,MaxSpawnDelay:20}

' bu kesme işaretini bir dene bakaım

Şöyle göstereyim:

/setblock ~ ~1 ~ minecraft:mob_spawner 0 replace {EntityId:Item,SpawnData:{Item:{id:dye,Damage:4,Count:1},Riding:{id:"Item",Item:{id:lapis_block,Count:1}}},SpawnCount:1,Delay:10,MinSpawnDelay:20,MaxSpawnDelay:20}

bu koddaki " lar skripti bozuyor. Ben bu kodu nasıl skripte eklerim?
Aklıma şöyle birşey geldi
bloğu koyarken oyuncuya setblock yetkisi ver ardından execute player command daha sonra yetkiyi tekrar al

/setblock ~ ~1 ~ minecraft:mob_spawner 0 replace {EntityId:Item,SpawnData:{Item:{id:dye,Damage:4,Count:1},Riding:{id:""Item"",Item:{id:lapis_block,Count:1}}},SpawnCount:1,Delay:10,MinSpawnDelay:20,MaxSpawnDelay:20}
Deniyeceğim bakalım sonucu yazarım.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Aklıma şöyle birşey geldi
bloğu koyarken oyuncuya setblock yetkisi ver ardından execute player command daha sonra yetkiyi tekrar al
Yetki verip alma sıkıntı değil sorun şu:
execute player command "komut"
yaparsın ancak komutta " bulunduğunda skript bozulur. Anladın mı?

'' dener misin " değil de ' den 2 tane yan yana koyup dene

Yani 2xshift+2 = ''

'' dener misin " değil de ' den 2 tane yan yana koyup dene

Yani 2xshift+2 = ''
Şuan skripti geliştiriyorum da daha küçük ve az lag yapan haline getireceğim. 14:00 gibi sonuçları atarım :)

Bu arkadaşın dediği doğruymuş. Resmen hayatımı kurtardın :D Teşekkürler.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl